AcasăSPORTSteaua-Dinamo 3-2. Antrenorul Bonetti: Jucatorii au gresit in mod evident -VIDEO

Steaua-Dinamo 3-2. Antrenorul Bonetti: Jucatorii au gresit in mod evident -VIDEO

Dario Bonetti

Steaua-Dinamo: 3-2. Dupa ce echipa antrenata de el a pierdut derby-ul Steaua-Dinamo, de  joi seara, antrenorul forbalistilor din Stefan cel Mare, Dario Bonetti, crede ca jucatorii sai au „gresit in mod evident” in meciul disputat pe National Arena in fata a 50.000 de suporteri.

Dario Bonetti

Dario Bonetti crede ca, desi au avut clar un avantaj, cand Dinamo a condus Steaua cu 1-0 (gol inscris in minutul 21 de Curtean-n.r), fotbalistii sai s-au speriat cand au vazut ca pot castiga partida impotriva Stelei. „Jucatorii au gresit in mod evident. Dupa ce am fost in avantaj, ne-am speriat ca putem castiga. in primul minut din repriza secunda am facut un cadou”, a spus tehnicianul dinamovist, la Digi Sport.

Antrenorul Bonetti a continuat sa arate cu degetul catre jucatorii lui Dinamo, carora le-a cerut sa fie mai concentrati la joc, in special in partidele cu miza mare. „Nu se pot juca partide atat de importante fara atentie. Cand jucatorii gresesc si eu am gresit pentru ca i-am trimis pe teren. Asa cum antrenorii isi asuma responsabilitatea, la fel trebuie sa faca si jucatorii”, a mai declarat Dario Bonetti, la conferinta de presa de dupa meciul Steaua-Dinamo, disputat joi, 17 mai, pe National Arena.

[youtube]UotlzhRT5bA[/youtube]

580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger