AcasăSPORTSteaua de Liga Campionilor

Steaua de Liga Campionilor

Pe lista de achizitii a viitoarei campioane se numara Laurentiu Iorga (Otelul Galati) si Denis Alibec (Viitorul Constanta). Dintre titulari, doar Vlad Chiriches are asigurata plecarea in strainatate!

Vlad Chiricheş este evaluat de Gigi Becali la 15 milioane de euro

Victoria cu FC Vaslui (1-0, duminica seara, pe „National Arena”) a apropiat Steaua de cel de-al 24-lea titlu de campioana din istorie. Cum niciuna dintre rivale nu pare capabila sa puna probleme trupei antrenate de Laurentiu Reghecampf, „ros-albastrii” isi fac, deja, planuri pentru asaltul asupra Ligii Campionilor, adevaratul obiectiv al anului 2013! Patronul Gigi Becali vrea cu orice pret o noua calificare in grupele celei mai importante competitii intercluburi europene si de aceea a decis sa vanda, la vara, un singur titular din cei 11. Este vorba despre Vlad Chiriches, fotbalist pentru care Manchester City are pregatita o oferta de 15 milioane de euro! In afara fostului „pandur”, capitanul Alex Bourceanu si portarul Ciprian Tatarusanu se pot transfera doar daca pe numele lor apar oferte mai mari de cinci milioane de euro.
Siguri ca se vor desparti de Steaua sunt atacantii Mihai Costea si Adi Rocha, intrati in dizgratia latifundiarului din Pipera. Ca sa scape de ei, Becali este dispus sa renunte la orice pretentii financiare!

Tintele Iorga si Alibec

Laurenţiu Iorga

La capitolul achizitii, Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali au fiecare cate un jucator preferat. Daca primul il doreste pe Denis Alibec, atacant imprumutat de Inter Milano la Viitorul Constanta, patronul vrea sa-l aduca in Ghencea pe Laurentiu Iorga. „Mie imi plac jucatorii astia pana in 24 de ani, la care, prin munca si talent, incercam sa scoatem spuma din ei”, a declarat Gigi Becali dupa meciul cu FC Vaslui.

Titulari de 8 milioane de euro

Denis Alibec

Pas cu pas, Steaua isi face din nou o trupa care sa ramana in memoria fanilor. Pentru cei 11 titulari, Gigi Becali a platit 8 milioane de euro, toate transferurile fiind facute pe parcursul a trei ani. Primul venit in Ghencea a fost Ciprian Tatarusanu, adus cu 1,5 milioane euro de la Gloria Bistrita. A urmat Cristi Tanase (1,8 milioane platite catre FC Arges – cel mai scump stelist din lot) si pe urma restul jucatorilor: Chiriches (800.000 euro – Pandurii), Gardos (200.000 euro – Concordia), Bourceanu (700.000 euro – Otelul), Pintilii (800.000 euro – Pandurii), Adi Popa (450.000 euro – Concordia), Rusescu (250.000 euro – Unirea Urziceni) si Chipciu (1,5 milioane euro – FC Brasov).

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger