AcasăRecomandariSteaua, datoare Armatei peste 50 de milioane de euro!

Steaua, datoare Armatei peste 50 de milioane de euro!

Clubul Sportiv al Armatei a primit certificatul de inregistrare al marcii „Steaua Bucuresti”, numele si sigla echipei de fotbal revenind in proprietatea MApN, fapt certificat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Lui Gigi Becali nu-i vine sa creada ce „napasta” l-a lovit

Scandalul este abia la inceput si inca nu se pot calcula toate implicatiile lui, insa, la o prima vedere, se estimeaza chiar ca Gigi Becali ar mai putea pierde cateva zeci de milioane de euro in favoarea… statului roman!
La noua luni de cand a facut acest demers, Clubul Sportiv al Armatei a primit oficial certificatul de inregistrare al marcii „Steaua Bucuresti”. In „afacere” este inclusa si emblema oficiala a „ros-albastrilor”, regasita pe echipamentul jucatorilor, inclusiv cele doua stele care reprezinta peste 20 de titluri de campioana! In prezent, titularul marcii „Steaua Bucuresti” are drepturi exclusive asupra acestui nume, ceea ce inseamna ca societatea lui Gigi Becali (SC FC Steaua Bucuresti SA) nu-l mai poate folosi. Mai mult, si aici apar problemele pentru latifundiarul din Pipera, CSA Steaua poate cere – si aproape sigur o va face – despagubiri, care merg pana la returnarea sumelor obtinute de club in ultimii 12 ani, de cand Becali este patron! Or, aici vorbim despre 50 de milioane de euro (si peste), bani incasati din participarea FC Steaua in grupele cupelor europene (Liga Campionilor si Liga Europa), marketing (bilete, materiale promotionale etc) si drepturi tv.
Presedintele clubului, Valeriu Argaseala, a declarat ca actiunea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci trebuie anulata cat mai repede printr-o hotarare judecatoreasca: „Eu gasesc total ilogic si lipsit de sens acest eveniment. Este o greseala. Trebuie sa fie anulata cat mai repede aceasta actiune a OSIM-ului, printr-o hotarare judecatoreasca. Nu trebuie sa ne ingrijoram, pentru ca lucrurile se vor rezolva”.

UEFA monitorizeaza clubul pana in 2018

Condamnarea lui Gigi Becali in dosarul „Valiza” i-a atras Stelei si o monitorizare din partea UEFA, pentru o perioada de cinci ani. Daca in acest interval clubul va mai fi implicat in scandaluri de rasunet, atunci forul de la Nyon se va sesiza si va activa pedeapsa de un an cu suspendare din cupele europene, dictata dupa celebrul proces din mai 2013.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger