AcasăRecomandariSteaua da in judecata Armata!

Steaua da in judecata Armata!

Intre clubul de fotbal patronat de Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale, fostul proprietar si „parintele” FC Steaua, nu mai exista cale de impacare.

Gigi Becali este pregatit de un nou meci cu Armata

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a obtinut in instanta exclusivitate asupra numelui si emblei „Steaua”, o decizie care l-a infuriat la culme pe Gigi Becali. Chiar daca reprezentantii CSA ii asteapta la negocieri pe omologii lor de la FC, presedintele campioanei, Valeriu Argaseala, da de inteles ca este pregatit de razboi total cu Armata. „Putem sa-i scuturam de bani pe cei de la MApN pentru ca au facut aceasta cerere abuziv si cu rea credinta. Noi avem contract semnat cu Armata pentru inchirierea bazei de pregatire, le platim bani, iar apoi ei vin pe la spate si ne cer bani. Asta e rea credinta!”, a comentat Argaseala demersul CSA de a cere in instanta drept de „proprietate” asupra numelui si a emblei „Steaua”. Totusi, pentru a lasa o portita negocierile, fostul arbitru declara ca este dispus sa mearga la o intrevedere cu George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei.
La noua luni de la izbucnirea conflictului, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci a hotarat, saptamana trecuta, ca CSA Steaua este unica entitate sportiva indreptatita sa foloseasca aceasta marca.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger