AcasăSPORTSteaua da 650.000 de euro pe noul Lewandowski. Vezi cine este golgeterul...

Steaua da 650.000 de euro pe noul Lewandowski. Vezi cine este golgeterul care vine in Ghencea!

Lemnaru a jucat un meci pentru Dinamo in Liga I (sursa foto: digisport.ro)

In conditiile in care se va desparti, mai mult ca sigur, de Kapetanos si Piovaccari, Laurentiu Reghecampf este in cautarea unui nou centru-inaintas pentru Steaua Bucuresti.

Reghecampf isi ia atacantul dorit

S-au vehiculat venirile lui Liviu Antal si George Tucudean, insa tehnicianul Stelei a pus ochii pe un alt atacant care face furori in Liga I.

Valentin Lemnaru, fotbalistul Universitatii Cluj, a ajuns la 13 goluri marcate in actualul sezon, iar de numele lui se leaga, practic, o eventuala salvare de la retrogradare a ardelenilor. De altfel, Lemnaru, care si-a facut junioratul la Sportul Studentesc, a ajuns atat de iubit in Ardeal incat fanii Universitatii il compara cu polonezul Robert Lewandowski, de la Borussia Dortmund.

Conform fanatik.ro, Reghecampf i-a transmis dorinta sa lui Gigi Becali, iar acesta, desi aflat dupa gratii, a luat deja legatura cu Florian Walter, sustinatorul gruparii ardelene.

Lemnaru a jucat un meci pentru Dinamo in Liga I (sursa foto: digisport.ro)

Cele doua parti au ajuns la un numitor comun, Lemnaru urmand sa treaca in Ghencea in schimbul a 650.000 de euro. Fotbalistul va primi un salariu de 12.000 de euro pe luna, dublu fata de cat are la Universitatea Cluj, plus bonusuri consistente.

Valentin Lemnaru (30 de ani) impresioneaza prin mobilitatea avuta in ciuda fizicului impunator, 1,89 metri inaltime si 82 de kilograme. A mai evoluat pentru Politehnica Timisoara, Dunarea Calarasi, Dinamo, Astra si Pandurii Targu Jiu, marcand 46 de goluri in 147 de meciuri jucate in Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger