AcasăSPORTSteaua cumpara doi tineri de mare perspectiva

Steaua cumpara doi tineri de mare perspectiva

Gigi Becali, patronul clubului Steaua, anunta ca a decis sa cumpere doi fotbalisti de mare perspectiva in perioada de mercato din vara.

Tintele Stelei sunt un mijlocas ofensiv si un atacant care sa faca echipa sa marcheze si mai multe goluri in sezonul viitor.

Conform Digi Sport, coordonatorul vizat este Nicolae Stanciu, perla lui FC Vaslui, despre care Becali ar fi spus ca „este de aceeasi varsta cu Gabi Iancu, dar mie imi place mult. Il consider cel mai bun produs. Cred ca este mai bun decat Iancu”.

Cel mai probabil, Stanciu ar avea rolul sa-l faca uitat pe Cristi Tanase, jucator care a avut evolutii tot mai slabe in ultima perioada.

Pentru postul de atacant, Becali l-ar fi dorit pe Denis Alibec, actualmente la Viitorul Constanta, fotbalist care apartine de Internazionale Milano.

Cum insa negocierile decurg greu, finantatorul s-a reorientat, la initiativa lui Laurentiu Reghecampf, spre nigerianul Daniel Chima.

Atacantul lui Molde are 22 de ani, este din 2010 la actuala sa echipa, dar a fost crescut de FK Lyn Oslo.

Despre Chima, Gigi Becali a spus ca „e un atacant pe care si eu l-am remarcat in Europa League. A jucat contra noastra. Ii place mult lui Reghe. Mi-a spus Reghe de acum trei zile ca ne trebuie un asemenea atacant ca sa facem fata in Liga Campionilor”.

author avatar
Cristi Ionita
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger