AcasăSPORTSteaua cu cortul - colectia de vara-toamna

Steaua cu cortul – colectia de vara-toamna

In provincie, Gigi Becali a redescoperit placerea de a fi patron la Steaua

Gigi Becali s-a simtit ca un Imparat la Constanta, in timpul si mai ales dupa consumarea meciului cu CS Mioveni. Finantatorul a facut „baie” de multime, fanii de conjunctura nu i-au mai bombardat limuzina si nici n-a mai auzit sloganul „Vinde, pleaca, mori!”.

In provincie, Gigi Becali a redescoperit placerea de a fi patron la Steaua

Paradoxal, pentru conducerea Stelei, exilul din Bucuresti, pricinuit de conflictul cu MApN, vizazi de situatia stadionului din Ghencea, incepe sa devina favorabil. Iar cel mai fericit e Gigi Becali, care a trait cu emotie fiecare minut petrecut pe stadionul din Constanta.

Stadionul Municipal din Buzau

La finalul partidei cu CS Mioveni, latifundiarul si-a strans subalternii si le-a spus ca doreste ca toate meciurile sa se joace in tara, oriunde echipa este primita asa: cu dragoste, paine si sare.

Strategia lui Gigi

Stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt

Finantatorul a scos in evidenta plusurile deciziei ca Steaua sa intre in iarna cu partide jucate doar pe terenuri neutre:

Nu mai este injurat, ba din contra, va fi adulat. Razboiul suporteri-patron este altfel perceput in afara Bucurestilui.


Stadionul Municipal din Severin

– Publicul incurajeaza neconditionat echipa, suporterii din afara Capitalei fiind fericiti ca pot vedea Steaua in orasul lor.

Sondajele arata ca 42,4% dintre romani sunt stelisti.

Chiria la stadionul Ghencea costa 21.600 euro pe luna, plus cheltuielile de intretinere. In tara, Gigi plateste putin spre deloc.

Chiria la stadionul „National Arena” costa 70.000 de euro pe meci. Pret de trei ori mai mare decat cel perceput in Ghencea. In plus, pana la 6 septembrie, arena nu poate fi utilizata – vezi decizia FRF.

Orice meci in provincie al Stelei se joaca cu casa inchisa. Lumea va da buluc la stadion, incasarile vor fi impresionante.

Urmeaza Ploiesti, se pregateste Tg. Jiu si Rm.Valcea

Stadionul Dr.Constantin Radulescu din Cluj

Steaua va juca urmatorul meci de „acasa”, cu „U”Cluj, pe stadionul Astra, locul fiind ales din cauza unor prevederi de regulament, referitoare la distanta pe care trebuie sa o parcurga echipa vizitatoare. Pentru urmatoarele partide sunt vizate arenele din Tg.Jiu, Rm.Valcea si/sau Tg.Mures, orase care abia asteapta sa-i vada pe „ros-albastri”.

Stadionul Municipal din Medias

Cosmarul Capitalei revine in etapele 9 si 16, cand Steaua are programate meciuri in deplasare cu Sportul si Dinamo. Pentru confruntarile din cupele europene, Becali a antamat deja stadionul „Constantin Radulescu” din Cluj.

Stadionul Municipal din Rm.Valcea

Steaua va juca „acasa”, pana la sfarsitul turului, cu urmatoarele echipe, in paranteza fiind trecute posibilele locatii: Steaua – „U”Cluj (Ploiesti – stabilit), Steaua – FCM Tg.Mures (Tg.Jiu, Medias sau Cluj), Steaua – Pandurii (Rm.Valcea sau Severin), Steaua – Otelul (Piatra Neamt, Iasi sau Buzau), Steaua – Rapid (Ploiesti sau Buzau), Steaua – Chiajna (Ploiesti sau Buzau), Steaua – Brasov (Tg.Mures, Medias sau Ploiesti), Steaua – CFR Cluj (Bistrita sau Timisoara).

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
803 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger