AcasăSPORTSteaua - Mioveni 4-0 Steaua arata bine - VIDEO

Steaua – Mioveni 4-0 Steaua arata bine – VIDEO

Steaua a obtinut prima victorie din actualul sezon, 4-0 cu CS Mioveni in etapa a doua a Ligii I la fotbal.

Min. 94 – Este final de meci la Constanta. Steaua face o demonstratie de forta impotriva unui adversar modest. Trupa lui Ronny Levy a controlat meciul fara drept de apel si arata mult mai bine de la venirile lui Bourceanu si Mihai Costea. Se pune intrebarea unde ar avea loc si Prepelita, Florin Costea sau ceilalti jucatori despre care se aude ca sunt aproape de a semna cu Steaua?

Min. 90 – Dupa cinci minute de cand a intrat pe teren, Radut este deja trimis la cabine. Mijlocasul a fost eliminat pentru un gest nesportiv.

Min. 87 Steaua – CS Mioveni 4-0. Rusescu profita de o greseala a defensivei adverse si puncteaza fara probleme.

Min. 85 – Intra Radut in locul lui Cristi Tanase.

Min. 80 – La Steaua intra si Nikolic in locul lui Tatu. Brazilianul este aplaudat la scena deschisa.

Min. 77 Steaua – CS Mioveni 3-0. Apararea gazdelor este groggy. Brandan il lanseaza excelent pe Cristi Tanase, cu un pas printre, si mijlocasul stanga al Stelei il executa fara probleme pe Haisan. La oaspeti a intrat Ayza in locul lui Dina.

Min. 76 – Mihai Costea apare din nou la finalizare, suteaza bine, la coltul lung, dar mingea loveste bara. A intrat Raul Rusescu in locul lui Gabi Matei. Nicolita este retras fundas dreapta.

Min. 75 – Mihai Costea ia o actiune pe cont propriu, trece usor de trei adversari, si suteaza mult peste poarta.

Min. 72 – Brandan suteaza bine din lovitura libera obtinuta de Mihai Costea si Haisan respinge cu mari emotii. Intre timp si Cristi Tanase a vazut un cartonas galben pentru un fault.

Min. 71 – Miulescu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Mihai Costea.

Min. 69 – Galben vazut si de Ciprian Tanasa pentru un fault asupra lui Iliev.

Min. 67 – Intra Rica Neaga in locul lui Nicolae Dica.

Min. 63 Steaua – CS Mioveni 2-0. Latovlevici ia o actiune pe cont propriu, centreaza de pe stanga, Tatu sare peste balon si Mihai Costea puncteaza din cativa metri.

Min. 62 – Mihai Costea isi incearca norocul cu un sut senzational de la 20 de metri si Haisan respinge in extremis.

Min. 56 – Tatu suteaza frumos, putin peste poarta adversa.

Min. 53 – Tatu il lanseaza excelent pe Nicolita, acesta isi pacaleste adversarul din preluare si suteaza senzational de la 20 de metri, cu stangul, cu pamantul, dar Haisan scoate in extremis in corner.

Min. 51 – La oaspeti intra George Neagu in locul fostului dinamovist Eugen Craciun.

Min. 49 – Margaritescu vede cartonasul galben pentru proteste.

21.19 – Formatia din Mioveni a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Constanta. Dupa 45 de minute controlate cu autoritate de Steaua, trupa lui Ronny Levy conduce, cu 1-0, gratie golului marcat de Leandro Tatu in ultimul minut al reprizei. Trupa din Mioveni are nevoie de o minune pentru a mai scoate ceva din acest meci.

Min. 45 Steaua – CS Mioveni 1-0. Inevitabilul se produce. Tatu profita de o actiune colectiva a Stelei si deschide scorul cu un sut sub transversala, de la 14 metri.

Min. 40 – Dina vede si el cartonasul galben pentru proteste.

Min. 38 – Iliev vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Dica.

Min. 37 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Margaritescu.

Min. 35 – Presiunea Stelei si-a pierdut din intensitate. Trupa din Ghencea pare ca a intrat in criza de idei.

Min. 24 – Steaua continua sa controleze fara probleme jocul.

Min. 14 – Brandan centreaza excelent de pe stanga, Nicolita vine in viteza si din 5 metri suteaza violent in transversala. Mingea s-a lovit de Haisan si s-a dus in corner. Nicolita a centrat din lovitura de colt si Iliev a reluat cu capul putin peste transversala.

Min. 7 – Steaua a ratat prima mare ocazie a meciului, Cristi Tanase executand slab un penalty obtinut de Tatu. Atacantul brazilian a fost agatat in careu de Haisan, care a vazut si un cartonas galben. Tanase a sutat slab si i-a permit lui Haisan sa respinga.

Min. 5 – Asistam la un debut echilibrat de meci. Formatia din Mioveni vrea sa-si vanda scump pielea, mai ales ca a debutat in actualul sezon cu o infrangere.

20.17 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Stadionul „Farul”, din Constanta, este aproape plin, in tribune fiind peste 10.000 de spectatori. Terenul se prezinta in conditii bune.

Ronny Levy incepe cu Tatarusanu – Gabi Matei, Galamaz, Iliev, Latovlevici – Nicolita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve sunt Stanca, Gardos, Radut, Rusescu, Bicfalvi, Bajenaru, Nikolic.

Ionut Popa raspunde cu Haisan – Ionut Voicu, Miulescu, Olteanu, Enache – Craciun, Margaritescu, Naidin, Nicolae Dica – Dina, Ciprian Tanasa. Rezerve sunt Popescu, Stoica, George Neagu, Neaga, Ayza, Cosereanu, Sandulescu.

[youtube]_IhTmqR-9zw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger