AcasăSPORTSteaua - Chelsea, MECIUL ANULUI! Afla tot ce se intampla LIVE!

Steaua – Chelsea, MECIUL ANULUI! Afla tot ce se intampla LIVE!

Steaua joaca in aceasta seara impotriva lui Chelsea, in cel mai important meci disputat de o echipa romaneasca in ultimii ani, iar Ziarul National va tine la curent cu tot ce se intampla in cele doua tabere.

19.25 – Pronosticul lui Gigi Becali pentru partida cu Chelsea: „Bate Steaua cu 2-0, nici nu mai am emotii”.

18.53 – Aspersoarele au fost pornite pe National Arena. Iesit sa inspecteze gazonul, capitanul Stelei, Alex Bourceanu, s-a plans ca terenul este prea tare.

18.42 – Rafa Benitez s-a decis asupra primului „11” cu care va incepe partida din aceasta seara: Cech – Ivanovici, David Luiz, Terry, Bertrand – Lampard, Mikel – Oscar, Benayoun, Hazard – Torres.

18.29 – Gigi Becali a fost desfiintat in presa din Anglia. Cotidianul „The Independent” i-a facut o caracterizare extrem de dura: „Misogin, rasist, xenofob”.

18.10 – Fanii lui Chelsea fac spectacol in Centrul Vechi. Canta, beau bere si… invata de la romani ce-i aia „shaorma cu de toate”.

17.30 – Desi mai sunt doua ore si jumatate pana la startul partidei, deja cateva mii de spectatori sunt la portile arenei.

16.35 – Ilie Dumitrescu, proprietarul berariei „Hanul cu tei”, anunta ca oaspetii din aceasta seara vor avea 100% discount la bere, daca Steaua bate pe Chelsea, 50% discount, daca meciul se termina la egalitate, si 10% discount, in cazul unei infrangeri a Stelei.

16.18 – Jucatorii lui Chelsea s-au plimbat prin Parcul Izvor, inainte de marele meci. Elevii lui Rafa Benitez, in frunte cu Mata si Azpilicueta, au ramas impresionati de Casa Poporului si nu au ezitat sa se fotografieze cu celebra cladire.

16.00 – Mihai Stoica e optimist: „Avem sanse de calificare! Suntem peste Sparta Praga!”.

15.30 – Gigi Becali a stabilit tactica pentru meci: „Toata echipa o vreau in pressing! Recuperezi mingea si pe viteza, pac, ii lovesti!”.

14.10 – Fanii lui Chelsea vor fi masati in zona Centrului Vechi al Capitalei, intre orele 16.00 si 18.00, iar de acolo vor fi insotiti de fortele de ordine spre National Arena.

14.00 – Gigi Becali a oferit peste 500 de bilete colegilor parlamentari.

13.07 – In urma antrenamentului din aceasta dimineata, Laurentiu Reghecampf s-a decis asupra formulei de start: Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu.

13.00 – Oscar s-a accidentat la umar, la antrenamentul de aseara, dupa un duel cu compatriotul sau David Luiz si ar putea fi menajat diseara.

12.43 – Mihai Stoica: „In seara aceasta se bate recordul de asistenta pe National Arena. Asteptam peste 55.000 de spectatori”.

12.20 – Ziaristii de la The Sun, uimiti de tupeul lui Gigi Becali. „Steaua o bate pe Chelsea pentru ca englezii sunt prea greoi” si „Chipciu o sa-si bata joc de Lampard la mijlocul terenului” au fost doar doua dintre declaratiile patronului de la Steaua care i-au uluit pe englezi.

12.05 – Sunt asteptate sa aterizeze avioane care transporta un total de 620 de sustinatori ai echipei engleze. 10 dintre acestia sunt considerati extrem de periculosi.

11.45 – Reghecampf pregateste o tactica speciala pentru Gardos, Latovlevici si Chipciu, fotbalisti care sunt la limita suspendarii si ar putea sa nu evolueze pe Stamford Bridge, daca incaseaza diseara cate un cartonas galben.

author avatar
Cristi Ionita
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger