AcasăSPORTSteaua, cea mai "baftoasa" echipa din lume: Abramovici anunta ca Chelsea nu...

Steaua, cea mai „baftoasa” echipa din lume: Abramovici anunta ca Chelsea nu e interesata de Europa League!

Abramovici vorbeste constant cu fanii lui Chelsea

In pofida investitiilor de 115 milioane de euro, echipa Chelsea este eliminata din Liga Campionilor, iar in competitia interna nu mai are decat teoretic sanse la titlu.

Abramovici vorbeste constant cu fanii lui Chelsea

Cu toate ca Europa League este una dintre ultimele sanse pentru Chelsea de a mai castiga un trofeu in actualul sezon, patronul Roman Abramovici anunta ca nu este interesat de aceasta competitie.

Sustinatorii londonezilor protesteaza la adresa antrenorului Rafa Benitez

Miliardarul rus s-a intalnit, ieri, cu cativa reprezentanti ai suporterilor, carora le-a transmis ca pentru el important este parcursul in campionat, nicidecum drumul spre finala Europa League! Chelsea este pe 4 in Premier League, pozitie care, intr-adevar, asigura calificarea in preliminariile Ligii Campionilor, dar avansul de doua puncte fata de Arsenal este mult prea fragil. In mod evident, in calculele lui Roman Abramovici primeaza partea financiara, doar ratarea calificarii in Liga Campionilor echivaleaza cu o pierdere de 100 de milioane de euro! In discutia avuta cu fanii, Abramovici a lamurit si situatia staff-ului tehnic. Cum oligarhul considera ca „actualul sezon este in mare masura compromis”, s-a luat decizia mentinerii pana la varp a spaniolului Rafa Benitez, asta desi ibericul este puternic contestat atat de suporteri, cat si de fotbalisti! Rusul a dat asigurari ca din vara va sosi un nou antrenor la echipa, iar Chelsea va arata cu totul altfel.

Favoritul magnatului este neamtul Jupp Heynckes (68 de ani), tehnician care domina campionatul Germaniei cu Bayern Munchen si care, din vara, va fi inlocuit pe banca bavarezilor de Josep Guardiola. Desi Heynckes s-a grabit sa-si anunte retragerea din fenomen, Abramovici spera sa-l convinga cu proiectul „new Chelsea”.

author avatar
Cristi Ionita
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger