AcasăSPORTSteaua, campioana ligii I. Reactia lui Galca dupa ce echipa sa a...

Steaua, campioana ligii I. Reactia lui Galca dupa ce echipa sa a castigat titlul

Bucurie mare in tabara ros-albastrilor antrenati de Constantin Galca. Stelistii au castigat titlul in actuala editie a Ligii I si cel de-al 26-lea din istoria clubului.

Chipciu si compania au terminat la egalitate, joi seara, scor 0-0, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, meciul cu CSMS Iasi. Rezultatul din partida jucata la Targu Mures, intre ASA si Otelul, le-a adus, insa, practic, al treilea trofeu de campioni consecutiv fotbalistilor de la Steaua, dupa ce muresenii aflati pe locul 2 in clasamentul Ligii I au pierdut, cu 1-2, meciul cu galatenii, dar si sansa de a castiga mult-ravnitul titlu.

Drept urmare, avand 71 de puncte, elevii lui Galca au terminat primii campionatul si au mai reusit un rezultat care i-a facut pe fanii ros-albastrilor sa exulte, atat in tribune, cat si in fata televizoarelor, la aproape o saptamana dupa ce Steaua castigase Cupa Ligii. Odata incheiata partida disputata la Iasi, stelistii au primit medaliile si tricourile de campioni, dar si trofeul cu care jucatorii au tinut sa-si faca fotografii, pentru a avea amintiri din momentul castigarii titlului de campioni ai editiei din 2015.

Galca ar vrea sa ramana in Ghencea

Antrenorul a recunoscut, intr-o declaratie oferita, la cald, celor de la Dolce Sport, dupa aflarea rezultatelor celor doua meciuri intens urmarite, seara trecuta, ca asteptarea rezultatului de la Targu Mures a fost foarte grea, iar tensiunea pe masura. Cu toate acestea, antrenorul stelist a dat de inteles ca bucuria castigarii campionatului a compensat pentru tot stresul indurat, seara trecuta, la Iasi. „E o bucurie enorma. (…) A fost un meci foarte greu pentru noi. (…) Rezultatul de la Targu Mures ne-a ajutat enorm. (…) Mi s-a parut o eternitate cele cateva minute care mai erau”, a marturisit tehnicianul stelist, la finele meciului de la Iasi. Nu in ultimul rand, Galca a declarat ca si-ar dori sa ramana sa antreneze Steaua si in sezonul urmator.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

author avatar
Cristina Stefan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger