AcasăSPORTSteaua, campioana Ligii care conteaza

Steaua, campioana Ligii care conteaza

Astra s-a impus in Liga 1, dar Steaua bate la portile grupelor Ligii Campionilor. Cand vine vorba de reprezentare europeana, Romania se legitimeaza doar cu Steaua.

Giurgiuvenii au sperat sa puna mana pe milioanele promise de UEFA, da calculele lui Ioan Niculae s-au facut tandari lovindu-se de fiordurile daneze. La Bucuresti, in acelasi timp cu rusinea de la FC Copenhaga – Astra (3-0 la pauza, acesta a ramas si scorul final!), Steaua facea legea in fata unei Sparta care n-a aratat nimic din ambitia specifica praghezilor. Cu un Nicusor Stanciu in mare forma, vicecampioana n-a avut emotii in a-si securiza drumul spre play-off-ul UCL. 2-0 scor final, „dubla” reusita de noua senzatie a fotbalului romanesc.

Pentru Steaua urmeaza o misiune imposibila in play-off. Trupa lui Reghecampf va juca impotriva uneia dintre urmatoarele echipe: Manchester City, FC Porto, Villarreal, Borussia Monchengladbach sau Ajax Amsterdam. Dintre toate, doar Ajax pare un adversar accesibil, intrucat fosta campioana a Olandei trece prin cea mai dificila perioada din ultimii 20 de ani.

De partea cealalta, Astra merge in play-off-ul Ligii Europa, dar nu va fi cap de serie. Asta inseamna ca poate da peste Olympiakos Pireu, Fenerbahce, Rapid Viena, Anderlecht, Panathinaikos sau Hertha Berlin.

author avatar
National
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger