AcasăSPORTSteaua, ca Barcelona si Bayern

Steaua, ca Barcelona si Bayern

Stelistii exulta dupa cel de-al treilea gol marcat in poarta dinamovistilor

Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf domina autoritar o competitie in care rivalele par incapabile sa reactioneze.

Stelistii exulta dupa cel de-al treilea gol marcat in poarta dinamovistilor

Contracandidatele la titlu si-au pus, duminica seara, toate sperantele in Dinamo, probabil singura sperietoare din Romania pentru Steaua.

Presa catalana considera, deja, Barcelona campioana

Insa, dupa 90 de minute aparent echilibrate si o repriza secunda fantastica, „ros-albastrii” au mai adaugat trei puncte la zestrea din clasament si, cu trei etape inaintea finalului de tur, au un total de 35 de puncte (din 42 posibile!), cu 10 peste FC Vaslui, cea mai puternica urmaritoare.

Jucatorii lui Bayern au rezolvat campionatul in 10 etape

Practic, campionatul este jucat inaintea disputarii sezonului de primavara, situatie nemaiintalnita din anii ’90, cand tot Steaua domina autoritar competitia interna cap-coada.

Barcelona are 8 puncte peste Real

In Primera Division, lucrurile par intrate pe fagasul normal, cu FC Barcelona din nou la mare distanta in fruntea clasamentului. Catalanii au 28 de puncte dupa 10 etape, cu opt mai multe decat marea rivala Real Madrid, aflata pe locul 3 in clasament. Intre ele este Atletico Madrid (25 de puncte), dar trupa lui Tito Vilanova pare de neinvins in acest sezon. La fel de clar se impune Bayern Munchen in Germania: bavarezii au noua victorii in zece meciuri jucate (27 de puncte si cel mai bun atac si cea mai buna aparare din 1.Bundesliga), in timp ce Schalke, ocupanta pozitiei secunde, este la sapte puncte distanta.

Echilibru in Italia si Anglia

Steaua, Barcelona si Bayern se pot considera, deja, campioane, in timp ce Italia si Anglia inca mai ofera suspans microbistilor. In ultima runda din Serie A, Inter s-a impus pe terenul lui Juventus si s-a apropiat la un singur punct de piemontezi, in timp ce Manchester United, Chelsea si Manchester City – despartite de doar doua puncte – isi vor disputa pana la final suprematia in Premier League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger