AcasăSPORTSteaua Bucuresti, sanctionata de LPF

Steaua Bucuresti, sanctionata de LPF

Steaua Bucuresti a fost amendata de LPF din cauza incidentelor petrecute la meciul cu Otelul Galati, incheiat cu 2 -1 pentru echipa ros – albastra.

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sanctionarea echipei FC Steaua Bucuresti cu 5.000 de lei, motivul fiind reprezentat de incidentele care au avut loc la meciul cu Otelul Galati, inchieata 2 – 1 pentru echipa bucuresteana.

Totodata, in situatia echipei FC Steaua se afla si clubul de fotbal FC Brasov, care a primit o tot amenda in cuantum de 5.000 de lei, sanctiunea survenind in urma incidentelor dintre suporteri de la meciul cu Gaz Metan Medias, scor 3-1.

Nici Dinamo Bucuresti nu a scapata neamendata. Jucatorul alb rosu  Paul Koulibaly a fost suspendat doua etape, primind si o amenda de 2.000 de lei, din cauza eliminarii pe care a suferit-o in meciul cu Astra. Totodata, si antrenorul secund al lui Dinamo, Uberto Ruggieri, a fost suspendat doua etape si penalizat cu 320 de lei. In urma meciului Dinamo – Astra, si jucatorul Astrei, David Distefano, a fost suspendat o etapa si a primit o amenda de 740 de lei.

Sanctiuni au fot inregistrate si pe banca echipei CFR Cluj, antrenorul secund, Ion Manu, fiind suspendat doua etape si amendat cu 320 dupa ce a fost trimis in tribuna in timpul meciului cu Petrolul. Si Ionut Mosteanu, oficial al CFR Cluj a fost suspendat timp de o luna, fiind si amendat cu 640 de lei.

Decizia ca Steaua, Dinamo, Astra, CFR si FC Brasov sa fie sanctionate a fost luata marti, in urma intrunirii Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, se arata intr-un comunicat al LPF, postat pe site-un propriu.

author avatar
Ionut Zgimbau
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger