AcasăSPORTSteaua, atentie la De Jong!

Steaua, atentie la De Jong!

Luuk de Jong stie sa o bage in "ate"

Fundasii stelisti au vizionat casete cu golgeterul lui Twente Enschede si au ramas impresionati de cel de-al doilea marcator al sezonului in Eredivisie. Luuk de Jong are 17 reusite in 20 de partide disputate in stagiunea 2011-2012.

Luuk de Jong stie sa o bage in "ate"

In aceasta seara, pericolul numarul 1 pentru Steaua va fi internationalul olandez Luuk de Jong (22 de ani). Atacantul celor de la Twente este pe locul doi in clasamentul marcatorilor in prima liga batava si a contabilizat trei reusite in aceasta stagiune de Europa League. Ilie Stan le-a recomandat aparatorilor centrali sa fie atenti la miscarea fara minge a golgeterului olandez, care a marcat 7 goluri in ultimele trei partide, el fiind puternic sustinut de celalalt varf, Ola John. „Nu cred ca doar De Jong este periculos.

Si ceilalti jucatori antrenati de McClaren sunt importanti, dar speram sa putem face totul pentru a-i anihila”, a declarat debutantul in cupele europene, stoperul Vlad Chiriches. Luuk de Jong are un frate mai mare cu un an care joaca tot in Olanda, dar la Ajax Amsterdam.

author avatar
Sebastian Stan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger