AcasăSPORTSteaua are licenta si jucatori neplatiti pe 2014!

Steaua are licenta si jucatori neplatiti pe 2014!

Stelistii au fost pusi la zid in acest an de patronat

Intrebarea zilei in Liga 1: Comisia de Licentiere prezidata de Viorel Duru a dat aviz favorabil dosarului intocmit de FC Steaua pe baza unor acte neconforme cu realitatea?

Stelistii au fost pusi la zid in acest an de patronat

Haos total la Steaua dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf. Mizeria ascunsa sub presul din Ghencea a-nceput sa iasa la iveala, una dintre dezvaluiri referindu-se la restantele financiare pe care Gigi Becali le-ar avea fata de jucatori. Ieri, aproape toata media sportiva a prezentat „revolta” campionilor din urma cu o saptamana, cand antrenorul Reghecampf si presedintele Valeriu Argaseala au fost asaltati cu rugaminti salariale. Dupa unele surse, Becali n-ar fi dat niciun ban la echipa in ultimele patru luni, adica din luna februarie, cand a inceput returul de campionat; altii au sustinut ca nici proaspatul tehnician al lui Al Hilal nu sta mai bine la acest capitol, el nefiind remunerat pe ultimele opt luni! „Am plecat de la Steaua pentru ca nu-i mai puteam motiva pe jucatori. Nu pot sa spun daca jucatorii aveau bani de primit”, a fost singurul comentariu facut de sotul Anamariei Prodan.
Intrebarea fireasca in acest context este cum a fost posibil ca FC Steaua sa primeasca licenta? Dosarul trimis Comisiei a cuprins mai mult ca sigur si o hartie care stipula ca nu exista datorii catre angajatii clubului, fotbalisti sau antrenori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger