AcasăSPORTSteaua are infirmeria plina inaintea derby-ului cu Rapid

Steaua are infirmeria plina inaintea derby-ului cu Rapid

De departe cel mai important meci al etapei a 26-a a Ligii I la fotbal se va disputa duminica, in Giulesti, intre Rapid si Steaua.

In ciuda diferentei mari din clasament si a problemelor economice care au dus trupa giulesteana in pragul falimentului, ambitiile sunt mari de ambele parti.

Mai mult, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, sustine ca un factor important in evolutia meciului va fi atmosfera incinsa creata de exuberantii fani ai Rapidului.

Steaua se confrunta cu ceva probleme de lot, Paul Pirvulescu, Raul Rusescu si Razvan Stanca sunt doar trei dintre jucatorii care vor rata meciul din Giulesti.

Fundasul a fost lovit la coaste de Ciprian Tatarusanu, in timpul meciului cu CSM Iasi, si are nevoie de circa doua saptamani de pauza.

Raul Rusescu a fost lovit la cap de Chipciu, in timpul aceluiasi meci cu CSM Iasi, si joi va face un control medical pentru a vedea daca totusi Laurentiu Reghecampf il poate forta impotriva Rapidului.

In plus, Razvan Stanca si-a fracturat un deget intr-un incident petrecut in afara terenului.

Cei trei fotbalisti se alatura celor care au de mai mult timp probleme medicale respectiv Stefan Nikolic sau Doru Bratu.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger