AcasăSPORTSteaua are 23 de jucatori in cantonamentul din Austria

Steaua are 23 de jucatori in cantonamentul din Austria

Ronny Levy, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, are la dispozitie 23 de fotbalisti in al doilea cantonament din Austria.

Componentii echipei de fotbal Steaua Bucuresti au ajuns ieri la Velden, in Austria, si vor petrece aproape doua saptamani in al doilea cantonament al verii programat de antrenorul Ronny Levy.

Tehnicianul israelian are la dispozitie 23 de jucatori, insa conducerea trupei din Ghencea spera sa mai rezolve cateva transferuri pana la startul oficial al noului sezon.

Levy ii are in aceasta perioada la dispozitie pe Tatarusanu, Stanca, Cojocaru – Martinovic, Galamaz, Iliev, Gabi Matei, Gardos, Latovlevici, Brandan, Lupu – Nicolita, Bicfalvi, Bejan, Radut, Bajenaru, Dorinel Popa, Cristi Tanase, Rosu – Bilasco, Mihai Costea, Tatu, Raul Rusescu. Conducerea Stelei spera sa-i mai achizitioneze in aceasta vara, intr-un fel sau altul, pe Prepelita, Bourceanu si Junior Moraes.

Steaua a cheltuit deja aproape 2,5 milioane de euro pentru a-i achiztiona pe Mihai Costea, Gabi Matei, Raul Rusescu si Dorinel Popa. Tatu a venit gratis, dar formatia din Ghencea ar trebui sa mai scoata din buzunar alti 600.000 de euro pentru a-l aduce pe Prepelita.

Aproape o echipa intreaga a parasit trupa din Ghencea: Cezar Lungu, Laurentiu Marinescu, Onofras, Burdujan, Emeghara, Nicolae Dica, Surdu, Szekely, Eugen Baciu, Cosmin Matei si Maicon.

Steaua va sustine cinci meciuri de verificare in cantonamentul din Austria, primul fiind programat maine, de la ora 19.30, impotriva formatiei Lokomotiva Zagreb, locul 14 in ultima editie a campionatului Croatiei.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger