AcasăSPORTSteaua a vandut 35.000 de bilete in 15 ore!

Steaua a vandut 35.000 de bilete in 15 ore!

Cu mai bine de o saptamana ramasa pana la meciul cu Chelsea din optimile de finala ale Europa League, fanii Stelei au ras in nici o zi toate tichetele puse in vanzare pe Internet!

Galerie Stelei, mereu la datorie

Calificarea de senzatie obtinuta impotriva unei multiple campioane a Europei precum Ajax Amsterdam a readus optimismul in tabara „ros-albastra”. Stelistii viseaza din nou la finala Europa League si se bazeaza, macar in mansa tur cu Chelsea, din „optimi”, pe un sprijin consistent din partea fanilor.

Gruparea din Ghencea a scos la mezat online, sambata, 35.000 de bilete, iar acestea s-au epuizat in doar 15 ore! Impresionat, Mihai Stoica, managerul Stelei, a precizat ca au fost si cate 5.000 – 6.000 de solicitari simultan, fapt pentru care s-au ivit si anumite probleme tehnice. Steaua va mai comercializa in jur de 15.000 de bilete la National Arena, insa in mod sigur recordul de spectatori va fi doborat. 53.329 de suporteri au asistat, pe 16 octombrie anul trecut, la Romania – Olanda 1-4, meci contand pentru preliminariile „mondialului” din 2014, din Brazilia.

author avatar
Cristi Ionita
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger