AcasăSPORTSteaua a trecut la limita de Bursaspor - VIDEO

Steaua a trecut la limita de Bursaspor – VIDEO

Cu o saptamana inainte de Supercupa Romaniei, Steaua Bucuresti s-a impus, cu 1-0, in amicalul cu Bursaspor, campioana Turciei din 2010.

 

Trupa din Ghencea a dominat in mare masura disputa cu formatia turca, cel mai bun jucator de pe teren fiind brazilianul Tatu.

Intins de Cristi Tanase si Latovlevici cu suturi de la distanta, in startul partidei, englezul Scott Carson, portarul lui Bursaspor, a comis-o in minutul 24, cand l-a agatat pe Tatu in careu.

Carson a vazut cartonasul galben si s-a acordat penalty, dar Nicolita a batut slab lovitura de pedeapsa, trimitand alaturi.

Tatu a iesit in evidenta si in minutul 40, cand a obtinut o lovitura libera. Bicfalvi a sutat prin surprindere, de la 20 de metri, si a deschis scorul din lovitura obtinuta de atacantul brazilian.

Cristi Tanase a acuzat probleme musculare in startul reprizei secunde si i-a lasat locul lui Bajenaru, iar mijlocasul venit de la Gloria Bistrita a trecut imediat pe langa golul de 2-0, voleul sau spectaculos ducandu-se putin pe langa poarta.

A fost penultimul meci amical disputat de Steaua inainte de Supercupa Romaniei cu Otelul Galati. Trupa din Ghencea a obtinut o noua victorie de moral, dar l-a pierdut pe Cristi Tanase, care a devenit incert pentru partida de duminica viitoare.

Ronny Levy, antrenorul Stelei, a inceput cu Stanca – Martinovic, Gardos, Iliev, Latovlevici – Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Cristi TanaseTatu, Rusescu. Pe parcurs au mai intrat Galamaz, Bajenaru, Bejan, Gabi Matei, Mihai Costea si Dorinel Popa.

La turci a evoluat, din primul minut, fostul dinamovist Giani Kirita.

[youtube]8B-68xvwSBc[/youtube]

Intr-un alt meci de verificare, FC Vaslui a facut scor, 3-0, cu puternica formatie rusa Spartak Moscova, desi adversarii ratasera trei ocazii uriase in primul sfert de ora al partidei. Pentru moldoveni au marcat Wesley, din penalty, Raul Costin si Temwanjera.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger