AcasăSPORTSteaua a pus ochii pe dinamovistul Badelj

Steaua a pus ochii pe dinamovistul Badelj

Milan Badelj i-a dat gol si Timisoarei, in 2010

Milan Badelj, international croat de la Dinamo Zagreb, este considerat mijlocasul central ideal pentru proiectul gandit de Laurentiu Reghecampf.

Milan Badelj i-a dat gol si Timisoarei, in 2010

Lista de achizitii gandita de noul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, cuprinde trei atacanti de careu si un singur mijlocas coordonator. Alesul pentru mijlocul terenului pare a fi Milan Badelj (23 de ani), international croat, titular in linia mediana a campioanei Dinamo Zagreb. Capabil sa faca ambele faze de joc, Badelj s-a evidentiat pe plan european in 2010, atunci cand a marcat sase goluri, unul dintre ele chiar in partida cu Poli Timisoara (grupele Europa League), castigata cu 3-0 de croati.

Problema in calea negocierilor o reprezinta salariul de 300.000 de euro pe care-l incaseaza Badelj la formatia din Zagreb. Pentru un transfer la Steaua, impresarul fotbalistului solicita 400.000 de euro pe sezon, greu de realizat avand in vedre ca Gigi Becali plateste salarii stagionale de maximum 200.000 de euro. In prima reprezentativa a Croatiei, Milan Badelj are trei meciuri si un gol marcat. De altfel, el va fi convocat pentru turneul final al Campionatului European din aceasta vara, iar o evolutie buna a lui in Polonia (Croatia va juca in grupe la Poznan si Gdansk) ar mari pretentiile fotbalistului de la Dinamo Zagreb.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger