AcasăSPORTSteaua a parasit Liga Campionilor. Reactia antrenorului ros-albastrilor, dupa returul cu Manchester...

Steaua a parasit Liga Campionilor. Reactia antrenorului ros-albastrilor, dupa returul cu Manchester City

Englezii de la Manchester City isi continua parcursul in Liga Campionilor, dupa scorul general categoric favorabil lor, in cele doua intalniri cu echipa antrenata de Reghecampf, in timp ce Steaua se pregateste sa evolueze in Europa League, sperand sa aiba un adversar pe masura.

Astfel, dupa ce in tur castigasera categoric, cu 5-0, asigurandu-si, practic, calificarea in grupele Champions League, de aceasta data, in meciul disputat seara trecuta, jucatorii pregatiti de Guardiola au inscris o singura data, prin Delph, in minutul 56.

Desi despre echipa antrenata de el s-a spus ca a pierdut onorabil, cel putin raportat la infruntarea de saptamana trecuta, Reghecampf nu a fost tocmai incantat de scorul aratat pe tabela. „Pentru mine nu este un moment de bucurie ca a fost doar 0-1, ma interesa sa fie un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul ros-albastrilor, citat de dolcesport.ro. Tehnicianul din Ghencea e de parere ca elevii sai ar fi trebuit ca, in momentul in care aveau mingea, sa o joace mai repede si mai simplu.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger