AcasăSPORTSteaua a obtinut prima victorie romaneasca pe National Arena

Steaua a obtinut prima victorie romaneasca pe National Arena

Steaua Bucuresti a trecut cu bine peste problemele din ultima perioada si a obtinut o victorie mare, 4-2 cu Maccabi Haifa, pe teren propriu.

Stelistii au inceput meciul in forta si Tatu a deschis scorul in minutul 13. Brazilianul a punctat cu o lovitura cu capul, dupa o centrare venita de la Brandan, din corner.

Florin Costea a facut 2-0 in minutul 28, cand a luat o actiune pe cont propriu si a punctat cu un sut fabulos, de la 18 metri, direct la coltul lung.

Treziti din pumni, oaspetii au egalat rapid, Maccabi punctand de doua ori, intr-un interval de cinci minute, inainte de pauza.

Meshumar a redus din diferenta in minutul 36, cu un sut plasat, din afara careului, iar Katan a egalat in minutul 40, cu un sut trimis langa bara din dreapta a portii aparate de Stanca.

Florin Costea a fost aproape sa se transforme in demonul Stelei. Fostul atacant al Craiovei a avut un atac violent asupra unui adversar, in minutul 62, si si-a lasat echipa in inferioritate numerica, fiind eliminat direct.

In ciuda omului in minus, Steaua a zburdat pe teren si Cristi Tanase a incheiat o noapte fabuloasa cu o dubla de zile mari.

Dodel a facut 3-2 in minutul 65, dupa o faza in care Martinovic a trimis in bara, iar mingea a ajuns cu sansa la decarul Stelei, si a marcat golul de 4-2 in minutul 84, cand a punctat cu un sut senzational de la 25 de metri.

Victoria obtinuta impotriva lui Maccabi Haifa o readuce pe Steaua in lupta pentru calificarea in primavara europeana, dar trupa lui Ilie Stan are de tras serios in ultimele doua etape, mai ales ca Schalke 04 are orgoliul ranit dupa ce a facut doar 0-0, acasa, cu AEK Larnaca.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger