AcasăSPORTSteaua a fost umilita de Maccabi Haifa

Steaua a fost umilita de Maccabi Haifa

Steaua Bucuresti a suferit una dintre cele mai dure infrangeri din cupele europene, trupa lui Ilie Stan fiind surclasata, cu 5-0, de Maccabi Haifa.

Cu doua puncte acumulate din primele doua etape, Steaua a abordat meciul de la Haifa, cu Maccabi, fara o multime de titulari.

Improvizatiile din formula de start si plusul de determinare al gazdelor a fost decisiv.

Maccabi s-a distantat rapid la 2-0, gratie dublei spectaculoase reusite de Amasha, iar din minutul 20 jocul s-a transformat intr-unul de-a soarecele si pisica.

In minutul 39, scapat singur pe contraatac, acelasi impresionant Amasha a scos un penalty si eliminarea lui Bicfalvi, care l-a faultat pe atacantul gazdelor in postura de ultim aparator.

Katan a transformat cu siguranta penaltiul si a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru Maccabi Haifa.

Scenariul s-a repetat in minutul 64, cand Amasha a scos inca un penalty si eliminarea lui Iliev. Acelasi Katan a executat penaltiul, dar sutul sau a zguduit transversala si mingea s-a dus in afara terenului.

Twatha a facut 4-0 in minutul 74, cu un sut plasat, de la 20 de metri, la colt, iar Vered a inchis tabela in minutul 79, cand a punctat cu o reluare din apropiere.

Steaua are de tras din greu in ultimele trei etape, pentru a mai spera la calificarea in primavara europeana, dar misiunea stelistilor va fi aproape imposibila in conditiile in care Bicfalvi si Iliev au fost eliminati direct si vor primi, foarte probabil, cel putin cate doua etape de suspendare fiecare.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger