AcasăSPORTSteaua a facut show inainte de Chelsea - VIDEO

Steaua a facut show inainte de Chelsea – VIDEO

Steaua Bucuresti isi continua parcursul triumfal spre al 24-lea titlu de campioana a Romaniei, trupa lui Laurentiu Reghecampf impunandu-se, cu 3-0, impotriva lui Gaz Metan Medias.

Oaspetii au inceput mai bine partida de pe National Arena si Ciprian Petre l-a pus la grea incercare pe Tatarusanu.

De altfel, gazarii au controlat prima repriza, dar o nesincronizare a apararii a facut ca Steaua sa deschida scorul, Nikolic punctand, cu un sut plasat, in minutul 33.

In minutul 44, Cristi Tanase si-a lovit, mai degraba, involuntar, dar intrarea sa intarziata a fost penalizata direct cu cartonasul rosu.

In inferioritate numerica, Steaua a acoperit mai bine terenul in repriza a doua si Pintilii a facut 2-0 in minutul 72, cu un sut plasat din 16 metri.

In minutul 88, Adi Popa scapa singur cu Plesca, suteaza din prima si portarul Gazului, iesit in intampinare, face hent si este eliminat. Si cum Gazul efectuase toate cele trei schimbari, in poarta oaspetilor a intrat mijlocasul Vali Negru.

Adi Popa a executat lovitura libera obtinuta tot de el, mingea l-a lovit in mana pe Florin Dan si s-a acordat penalty, o lovitura de pedeapsa transformata cu destul de mult noroc de Pintilii.

Steaua – Gaz Metan Medias s-a terminat 3-0, iar trupa lui Laurentiu Reghecampf face inca un pas spre titlul de campioana, dar, in acelasi timp, obtine si o victorie de moral inainte de prima mansa a dublei cu Chelsea Londra din optimile de finala ale Europa League.

[youtube]MXraZsFk16g[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger