AcasăSPORTSteaua a facut instructie cu CFR Cluj inainte de razboiul cu Legia...

Steaua a facut instructie cu CFR Cluj inainte de razboiul cu Legia (VIDEO)

Confruntarea dintre Steaua si CFR Cluj, poate cel mai asteptat meci din etapa a cincea a Ligii I la fotbal, s-a transformat intr-o executie cu publica, trupa lui Laurentiu Reghecampf impunandu-se la pas, scor 3-0.

Steaua a inceput in forta si Chiriches i-a dat mari emotii lui Felgueiras inca din minutul 5, goalkeeperul portughez opunandu-se cu mari emotii la lovitura cu capul a fundasului stelist.

Piovaccari a deschis scorul in minutul 12, cand a transformat in gol o centrare excelenta venita de la Georgievski, de pe dreapta

[youtube]DmaX_8e-Bc8[/youtube]

Steaua nu a luat piciorul de pe acceleratie, a continuat sa preseze si Adi Popa a facut 2-0 inainte de pauza, mijlocasul gazdelor punctand cu un sut plasat, la coltul lung.

[youtube]DIUKzKFQYQM[/youtube]

Campioana a dat recital la poarta lui Felgueiras si in repriza a doua, dar a transformat in gol doar una dintre numeroasele ocazii avute.

Cristi Tanase a inchis tabela in minutul 60, dupa o actiune personala de toata frumusetea incheiata cu un sut superb, la coltul lung.

[youtube]WYEKW0bxz2Q[/youtube]

Steaua s-a impus cu un scor de neprezentare, dar diferenta de pe tabela putea sa fie dubla, daca Stanciu, Adi Popa sau Latovlevici nu se jucau cu ocaziile.

Steaua pare pregatita pentru dubla de foc cu Legia Varsovia in care se decide calificarea la masa bogatilor, respectiv in grupele Ligii Campionilor.

De partea cealalta, CFR Cluj este o umbra a echipei care facea legea in Liga I in urma nu cu mult timp.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger