AcasăSPORTSteaua a facut egal cu Sturm Graz! Iata golurile marcate de trupa...

Steaua a facut egal cu Sturm Graz! Iata golurile marcate de trupa lui Reghecampf – VIDEO

Steaua Bucuresti a obtinut doar un egal, 3-3, in confruntarea cu Sturm Graz din Antalya, trupa lui Laurentiu Reghecampf salvandu-si onoarea abia pe final.

Dornici sa stearga impresia slaba din meciul cu Qabala, jucatorii Stelei au inceput in forta amicalul cu Sturm Graz, dar austriecii i-au pus rapid cu botul pe laba pe baietii lui Reghecampf.

Szabics a deschis scorul in minutul 20, cu un sut din apropiere, dupa un contraatac fulger al austriecilor in care jucatorii lui Sturm au scapat doi contra unu.

Egalarea a venit dupa numai cateva minute, Raul Rusescu transformand un penalty acordat in urma unei interventii brutale asupra lui Szukala. De altfel, fundasul polonez a fost transportat de urgenta la spital, fiind suspectat de o fractura de piramida nazala.

[youtube]_XfzV5b0huo[/youtube]

Austriecii au pastrat initiativa in finalul primei reprize, iar Tobias Kainz a fost aproape de 2-1, Tatarusanu reusind sa respinga in extremis sutul mijlocasului de la Sturm.

In partea a doua, apararea Stelei a continuat sa comita gafa dupa gafa si jucatorii de la Sturm si-au marit avantajul.

Manuel Weber a punctat pentru 2-1 in minutul 55, dupa o actiune splendida a lui Sukuta Pasu, fotbalist care apoi a marcat golul de 3-1 in minutul 69.

Pe final, profitand de o relaxare a adversarului, Steaua a reusit sa egaleze intr-un interval de 45 de secunde.

[youtube]Udh4FbAtSS0[/youtube]

Pirvulescu a redus din diferenta intr-o faza in care Gratzei a respins in fata un sut al lui Rusescu.

Cristi Tanase a inchis tabela in minutul 86, cand a punctat cu un sut la coltul lung, dupa o actiune personala de toata frumusetea.

[youtube]AhgN8dfS2Jc[/youtube]

Steaua – Sturm Graz s-a incheiat 3-3 si Reghecampf are mari batai de cap cu 13 zile inainte de primul meci din dubla de foc cu Ajax Amsterdam din 16-imile de finala ale Europa League.

Contra austriecilor, antrenorul Stelei a inceput cu Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Cristi Tanase – Nikolic. Pe parcurs au mai intrat Adi Rocha, Gardos, Pirvulescu, Filip, Prepelita si Adi Popa.

Pentru Steaua urmeaza amicalul cu Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu. Intalnirea va avea loc duminica, de la ora 13.00 si va fi transmisa in direct de Digi Sport 1.

author avatar
Cristi Ionita
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger