AcasăSPORTSteaua a facut egal cu NK Zagreb, inainte de Supercupa Romaniei -...

Steaua a facut egal cu NK Zagreb, inainte de Supercupa Romaniei – VIDEO

Steaua Bucuresti a incheiat la egalitate, 1-1, meciul amical cu NK Zagreb, ultima partida de verificare dinainte de jocul cu Otelul Galati de duminica, din Supercupa Romaniei.

Incercand sa trimita pe teren o formula cat mai apropiata de cea pe care o va folosi in meciul cu Otelul din Supercupa Romaniei, Ronny Levy, antrenorul Stelei, i-a fortat in meciul amical cu NK Zagreb pe Tatarusanu si Cristi Tanase, jucatori care erau anuntati incerti pentru partida de duminica, de la Piatra Neamt.

Steaua a controlat jocul cu NK Zagreb, dar a ratat cateva ocazii uriase, mai ales prin Raul Rusescu. Brazilianul Tatu a deschis balul in minutul 28, cand a luat bara la tinta cu un sut de la distanta. Desi au aparut mai rar in fata portii adverse, croatii au reusit sa deschida scorul in minutul 55, prin Sovsici. 

Intrat pe teren in partea a doua a jocului, Rusescu l-a intins serios pe portarul advers in minutul 56, cu un sut puternic, din lovitura libera.

Cea mai mare ocazie a Stelei a venit in minutul 71. Dorinel Popa a sutat si el in bara, din lovitura libera, iar Rusescu l-a luat la tinta pe portarul advers din numai trei metri.

Medic putea sa faca 2-0 pentru NK Zagreb in minutul 81, cand a scapat singur cu Stanca si l-a luat la tinta pe portarul advers. Intr-o rabufnire de orgoliu, Steaua a reusit sa egaleze in minutul 85, cand Bajenaru a punctat cu un sut superb, de la distanta.

SteauaNK Zagreb s-a incheiat 1-1, iar trupa lui Ronny Levy a aratat ca o echipa care este inca departe de asteptari.

Ronny Levy a inceput cu Tatarusanu – Martinovici, Gardos, Galamaz, Latovlevici – Nicolita, Dorinel Popa, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Pe parcurs au mai intrat Stanca, Bajenaru, Bicfalvi, Rusescu, Gabi Matei, Lupu, Iliev si Bejan.

[youtube]2G-suSJFF-4[/youtube]

Meciul amical dintre CFR Cluj si Dinamo Moscova s-a intrerupt in minutul 67, din cauza unei furtuni puternice. Scorul din acel moment, 1-0 pentru ardeleni, a fost considerat si rezultatul final al partidei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Cristi Bud, in minutul 13.

author avatar
Cristi Ionita
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger