AcasăSPORTSteaua a facut doar egal cu anonimii de la FC Comercial

Steaua a facut doar egal cu anonimii de la FC Comercial

Steaua Bucuresti a incheiat la egalitate, 2-2, meciul amical disputat impotriva formatiei FC Comercial, echipa din Liga a doua braziliana.

Trupa din Ghencea a inceput in forta partida, a deschis scorul inca din minutul 13, prin Bicfalvi, si a controlat meciul pana spre final, Mihai Costea reusind golul de 2-0 in minutul 49.

Bicfalvi a marcat cu un sut senzational, de la aproape 30 de metri, dupa o mare ratare a lui Bilasco. Mihai Costea si-a trecut numele pe lista marcatorilor dupa o actiune personala de toata frumusetea. Fostul atacant al Craiovei a patruns in viteza spre poarta adversa, a trecut lejer de un adversar si a marcat cu un sut in forta.

In ultimele 30 de minute ale disputei, Ronny Levy a bagat pe teren mai multi fotbalisti de la echipa a doua, iar brazilienii au inceput sa puna stapanire pe joc. Tatarusanu s-a opus la doua dintre suturile brazilienilor, in minutele 71 si 74. Imediat dupa a doua parada, Tatarusanu i-a lasat locul tanarului Cojocaru, cel care s-a vazut invins de doua ori, de jucatorii brazilieni, in mai putin de un sfert de ora. Cei de la Comercial au redus din diferenta in minutul 79, cu un sut fabulos, de la aproape 30 de metri, si au egalat in minutul 88, dintr-un penalty acordat in urma unui fault comis de tanarul Bejan.

Ronny Levy a inceput cu Tatarusanu – Martinovici, Galamaz, Gardos, Latovlevici – Tatu, Bicfalvi, Brandan, Cristi Tanase – Bilasco, Rusescu. Pe parcurs au mai intrat Cojocaru, Mihai Costea, Dorinel Popa, Iliev, Bajenaru, Bejan, Lupu si Rosu.

Intr-un alt meci amical disputat astazi, Dinamo s-a impus, cu 2-1, impotriva formatiei Maccabi Haifa, campioana en-titre din Israel. Maccabi a deschis scorul prin Dvalishvili, dupa o grava eroare a lui Musat, dar Dinamo a intors rezultatul dupa pauza, cand au marcat Raul Crisan si Liviu Ganea.

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari

1 COMENTARIU

  1. Voi chiar sunteti cazuti in cap? Unele echipe abia se formeaza, spre finalul meciurilor vezi doar rezervele sau jucatori pt verificare !Ce relevanta mai au rezultatele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger