AcasăSPORTSteaua a castigat „finala mica”

Steaua a castigat „finala mica”

Sumudica promite o noua Astra in meciul de campionat

Steaua a castigat meciul cu Astra, de la Giurgiu, primul din „dubla” programata in aceasta saptamana, dar pentru Marius Sumudica nu a fost altceva decat „finala mica” dintre cele doua echipe.

Sumudica promite o noua Astra in meciul de campionat

Antrenorul Astrei nu plange dupa eliminarea din Cupa Ligii si spune ca tinteste victoria in „finala mare”, de sambata, confruntare decisiva pentru stabilirea campioanei Romaniei. „Am incercat sa introduc jucatori care pana acum au evoluat mai putin. Era destul de greu sa mai inscriem de trei ori. Acel gol din minutul cinci le-a turnat plumb in ghete jucatorilor. La faza golului din minutul 4, este fault clar. Stelistii au fost mai buni decat noi in seara asta, recunosc”, a declarat Sumudica dupa meci. Totusi, fostul rapidist are si un avertisment pentru rivalii de la Steaua: „Exista 0% sanse ca vreunul dintre fotbalistii prezenti astazi pe teren sa joace si in meciul din campionat!”.

Partida Astra – Steaua se va disputa sambata, de la ora 20:30. Giurgiuvenii sunt lideri, cu 4 puncte peste trupa lui Reghecampf.

author avatar
National
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger