AcasăSPORTSteaua a batut Rapidul cu juniorii

Steaua a batut Rapidul cu juniorii

Juniorii Stelei, peste cei ai Rapidului

Campioana Romaniei a trecut fara emotii de Rapid in optimile de finala ale Cupei Ligii, meci disputat  sambata seara in Giulesti, cu numai 3000 de spectatori in tribune.

Juniorii Stelei, peste cei ai Rapidului

Dupa o deplasare obositoare in Norvegia, pentru partida cu Stromgodset, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul Constantin Galca a luat decizia sa odihneasca titularii obisnuiti. Astfel, impotriva Rapidului au intrat pe teren „copiii” Cojocaru, Pham, Aldea, Tosca, Gradinaru si Valceanu, singurii fotbalisti consacrati fiind Neagu, Parvulescu si Keseru. Ultimul a si marcat golurile victoriei, in minutele 8 si 49 (penalty), intre cele doua reusite venind si golul Rapidului, autor Selagea (min.24).

Ze Maria, prezentat suporterilor

Adrian Zamfir, Ze Maria si Angelo Massone au privit meciul impreuna

Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la intalnirea din Giulesti alaturi de Angelo Massone, om de afaceri italian interesat de preluarea clubului Rapid. De altfel, Renzo Rossi s-a si grabit sa-l anunte pe Ze Maria drept viitorul antrenor al „feroviarilor”: „Domnul Massone a vorbit cu Ze Maria, iar acesta a acceptat sa vina la acest meci, sa vada echipa. In cazul in care domnul Massone devine proprietarul clubului, Ze Maria va fi antrenorul echipei Rapid”.

Giulestenii s-au caftit intre ei

Patru persoane au fost conduse la sectia de politie, dupa un scandal iscat intre doua factiuni ale galeriei rapidiste. „Inaintea derbiului, pe strada 9 mai din Cartierul Giulesti, intre doua factiuni ale galeriei rapidiste s-a iscat un scandal. Suporterii au aruncat cu pietre, patru masini fiind avariate. Ca urmare a acestui conflict, patru persoane au fost conduse de lucratori ai Politiei Capitalei care au ajuns primii la locul faptei la Sectia ,20 pentru continuarea cercetarilor”, a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger