AcasăSPORTSteaua '86, sarbatorita la Cheile Gradistei

Steaua ’86, sarbatorita la Cheile Gradistei

Campionii din '86, alaturi de Iosif Rotariu la un meci caritabil

Clubul patronat de Gigi Becali nu pregateste niciun eveniment special cu ocazia zilei de luni. Din initiativa proprie, Helmuth Duckadam si-a convocat fostii colegi pentru un „mini-cantonament” in apropiere de Moeciu.

Campionii din '86, alaturi de Iosif Rotariu la un meci caritabil

Fostul portar, intrat in Cartea Recordurilor dupa cele patru penalty-uri aparate in finala cu FC Barcelona, este singurul oficial al Stelei care pare sa nu fi uitat insemnatatea zilei de 7 mai. Si, totusi, initiativa lui Duckadam (in prezent, presedinte de onoare al FC Steaua) nu are nicio legatura cu gruparea „ros-albastra”, eroul de la Sevilla apeland la un bun prieten pentru a celebra cum se cuvine implinirea a 26 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni.

Aici vor sarbatori stelistii 26 de ani de la castigarea CCE

Astfel, in weekend, la Cheile Gradistei, sunt asteptati Belodedici, Bumbescu, Piturca, Iovan, Stoica, Balint si ceilalti artizani ai finalei din 1986. Singurele absente vor fi cele ale lui Bölöni (antrenorul formatiei PAOK Salonic va juca luni, la Atena, cu Atromitos, in play-off-ul campionatului Greciei) si Lacatus (aflat in Spania). Amplasate intre Moeciu si Fundata (judetul Brasov), Cheile Gradistei se bucura de una dintre cele mai frumoase privelisti din tara. Stelistii vor fi cazati intr-un complex de lux, detinut de un infocat sustinator al „ros-albastrilor”. Luni, incepand cu ora 17.00, „nationala” artistilor si cea a ziaristilor vor disputa un meci demonstrativ, invingatoarea acestui joc urmand a intalni, o ora mai tarziu, generatia Steaua ’86. Tot luni, dar de la 19.00, Steaua lui Mihai Stoichita are programata o partida extrem de dificila, la Chiajna, pe terenul Concordiei, echipa care abia ce-a invins CFR-ul, la Cluj, cu 4-2.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger