AcasăSPORTStarurile lui PSG refuza sa revina la Paris

Starurile lui PSG refuza sa revina la Paris

David Luiz si Edinson Cavani sunt ingroziti si vor sa rupa contractele cu PSG

Atentatele teroriste de la Paris au bagat groaza si in sportivi. Cei mai speriati par a fi fotbalistii sud-americani de la PSG, echipa patronata de miliardari arabi.

David Luiz si Edinson Cavani sunt ingroziti si vor sa rupa contractele cu PSG

David Luiz si Edinson Cavani sunt doar doi dintre jucatorii care nu mai doresc sa se intoarca in capitala Frantei dupa atacurile de vineri seara. Convocati la echipele lor nationale pentru meciurile din preliminariile sud-americane ale C.M. 2018, ambii fotbalisti se tem sa revina in Europa. „Prietena mea, familia, apropiatii, cu totii se afla la Paris. Mi-au spus ca sunt inspaimantati. Nu stiu ce sa fac, nu stiu daca sa ma mai intorc acolo. Este locul meu de munca, intr-adevar, dar, daca ar depinde exclusiv de mine, nu as mai reveni in Franta”, a declarat David Luiz pentru „Radio Monte Carlo”.
La fel gandeste si Edinson Cavani, superatacantul uruguaian din ofensiva lui PSG. Intr-o discutie cu jurnalistul David Amoyal, Cavani i-a spus acestuia: „Atacurile de la Paris reprezinta un eveniment ingrozitor, care afecteaza toata lumea. As prefera sa nu ma mai intorc la PSG”. Se pare ca si alti sportivi intentioneaza sa paraseasca Parisul, inclusiv Nikola Karabatici, handbalistul francez de origine sarba, legitimat la PSG.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger