AcasăSPORTStart dezastruos de an: Steaua 2014 arata jalnic!

Start dezastruos de an: Steaua 2014 arata jalnic!

Neagu a marcat unicul gol al Stelei in amicalul cu Nurnberg

Campioana Romaniei a fost umilita in primul meci pe 2014: 1-5 cu FC Nurnberg, un amical disputat la Marbella, in Spania, locul de cantonament al Stelei.

Neagu a marcat unicul gol al Stelei in amicalul cu Nurnberg

Pentru trupa lui Laurentiu Reghecampf a inscris Neagu, in minutul 74, golurile nemtilor – echipa fara victorie in tot turul din 1.Bundesliga! – fiind marcate de Kiyotake (’17), Ginczek (’18), Drmic (’39), Mak (’57) si Angha (’84). In prima repriza, Steaua a evoluat in urmatoarea formula: Tatarusanu – G.Matei, Rapa, Varela, Pirvulescu – Bourceanu, Prepelita – Ad.Popa, Keseru, Tanase – Piovaccari. Dupa pauza, Reghecampf a trimis pe teren o alta formatie: Nita – Neagu, Szukala, Aldea, Latovlevici – Radut, Pintilii – Chipciu, Stanciu, Iancu – Kapetanos. Urmatorul meci al „ros-albastrilor” este programat astazi, cu Werder Bremen.

„Ma deranjeaza ca am primit foarte multe goluri pe greseli personale, am pierdut mingea prea usor”, a comentat Reghecampf la finalul partidei. Antrenorul campioanei este convins, insa, ca elevii sai nu vor mai repeta aceste gafe si in returul Ligii 1: „Avem doar patru zile de antrenamente, au fost foarte dure si asta s-a vazut. Trebuie sa ne continuam programul. Am improvizat foarte mult. Gardos va lipsi cateva zile, nu va juca nici meciul urmator. Pe mine ma intereseaza sa ne pregatim foarte bine, nu conteaza rezultatele”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger