AcasăSPORTStanga necrutatoare

Stanga necrutatoare

Bute gaseste bresa in apararea francezului

In meciul cu Jean Paul Mendy, Lucian Bute si-a pus in valoare cea mai buna lovitura a sa, trimitandu-l la podea pe francez in runda a patra.

Bute gaseste bresa in apararea francezului

Dupa prezentarea facuta de cel mai cunoscut ring announcer din lume, americanul Michael Buffer, mult asteptatul meci Lucian Bute – Jean Paul Mendy a putit incepe. Main-event-ul a demarat undeva dupa ora 23.00, mai devreme de cand se preconiza, asta in urma KO operate de compatriotii lui Bute, Dinu si Simion. Prima repriza a fost si cea mai echilibrata, cei doi pugilisti tatonandu-se reciproc, fiecare cautand punctul nevralgic. In cea de doua repriza, francezul si-a luat pozitia defensiva, iar Lucian a inceput sa puncteze cu dreapta, incearcand astfel sa gaseasca bresa pentru a face loc directei de stanga.

Bute il trimite pe Mendy in lumea viselor

Publicul era deja in „priza” si cerea lovitura decisiva, dar in repriza a treia Bute a punctat tot cu dreapta, cu un upercut care i-a dat capul pe spate lui Mendy. Repriza a patra l-a gasit pe roman in ofensiva si, dupa cateva urpecuturi, croseul de stanga a gasit drumul spre barbia lui Mendy, iar francezul a cazut la podea, cu 12 secunde inainte de gong.

Campionul sarbatoreste succesul, in timp ce Mendy este resuscitat

Victoria cu numarul 29 la profesionisti pentru Bute, din tot atatea meciuri si al 24-lea KO din cariera.

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger