AcasăSPORTStanga lui Bute l-a ”fulgerat” pe Mendy in repriza a patra! –...

Stanga lui Bute l-a ”fulgerat” pe Mendy in repriza a patra! – GALERIE FOTO

Stanga lui Bute l-a ”fulgerat” pe Mendy in repriza a patra! Lucian Bute si-a aparat pentru a 8-a oara cu succes centura de campion mondial al categoriei supermijlocie (versiunea IBF), invingandu-l prin KO in repriza a patra pe francezul Jean Paul Mendy, in cadrul galei disputate sambata seara la Romexpo Bucuresti, in fata a 10.000 de spectatori.

Lucian-Bute-Victorie-KO-Mendy-victorie
Stanga lui Bute l-a ”fulgerat” pe Mendy in repriza a patra!

Lucian Bute l-a trimis la podea pe Mendy cu cateva secunde inainte de finalul reprizei a patra, cu un croseu de stanga la barbie.

„Va multumesc din tot sufletul, ati fost extraordinari! Am 15 ani de cariera, dar n-a fost ca in aceasta seara. Sunt mandru ca sunt roman si sunt mandru ca am putut sa va fac fericiti. Va iubesc si stimez. Multumesc si suporterilor din Canada, de la Quebec. Traiasca Romania!”, a declarat Lucian Bute, campionul mondial al categoriei supermijlocie (versiunea IBF).

„Au fost doua momente diferite. Prima data mi-am dorit foarte mult sa devin campion mondial. Mi s-a facut pielea gaina cand a cantat Andra imnul Romaniei! Sunt foarte emotionat. E pentru prima data cand mama mea a fost in sala. Va multumesc din tot sufletul si va iubesc! Astept acest moment de 4 ani. De cand am devenit campion mondial. Urmeaza unificarea centurilor si o sa o fac anul viitor. Va promit acest lucru! Aveti incredere in mine! Imi pare rau pentru Mendy, dar decat sa planga mama, mai bine sa planga mama lui”, a mai spus Lucian Bute la PRO TV.

[nggallery id=71]

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger