AcasăSPORTStandard-ul lui Rednic si-a furat-o pe mana romanilor

Standard-ul lui Rednic si-a furat-o pe mana romanilor

Mircea Rednic a crezut ca face „pe naiba”, aducandu-i pe Adrian Cristea si George Tucudean la Standard Liege, dar cei doi au avut evolutii catastrofale in infrangere cu Mons, 0-1.

Aflata la un moment dat in lupta pentru podium, Standard incepe sa plateasca tribut incapatanarii lui Mircea Rednic de a miza pe romani.

Contra lui Mons, Adrian Cristea a fost integralist, dar nu a reusit sa fie si playmaker-ul de care Standard ar fi avut nevoie pentru a lumina atacul.

Greoi, fostul jucator al Petrolului Ploiesti a demonstrat ca un fotbalist nu va incepe sa alerge la 29 de ani daca nu se obosea la 22 sa faca si faza de aparare.

Condus cu 1-0 dupa golul lui Arbeitman din minutul 18, Rednic l-a aruncat in lupta, in disperare de cauza, si pe Tucudean, in minutul 57, insa fostul dinamovist a aratat ca se descurca mult mai greu cand adversarii nu vin de la CS Severin sau CSM Iasi.

Esecul suferit acasa, in fata ocupantei locului 9 din clasament, face ca Standard sa coboare pe locul 5 in ierarhia din Jupiler League, iar Mircea Rednic incepe sa aiba emotii mai ales in conditiile in care fanii trupei din Liege sunt cunoscuti ca nu tolereaza fotbalistii capriciosi precum Cristea sau Tucudean.

author avatar
Cristi Ionita
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger