AcasăSPORTStanciu merge langa Messi si Ronaldo?

Stanciu merge langa Messi si Ronaldo?

Pentru un stelist duelul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, are o importanta aparte, alta decat calificarea in faza grupelor.

Nicusor Stanciu (23 de ani) poate ajunge in Primera Division dupa „dubla” dintre Steaua si City! Reprezentanti ai clubului Celta Vigo vor fi prezenti diseara pe Arena Nationala pentru a-l urmari la lucru pe Stanciu in fata uneia dintre fortele continentului. In cazul unui meci bun facut de internationalul roman, presa iberica scrie ca Celta va inainta o prima oferta pentru fotbalistul Stelei. Opt milioane de euro sunt pregatiti oficialii din Vigo sa plateasca pe Stanciu, o suma nu foarte departe de pretentiile latifundiarului din Pipera.

Totusi, se prea poate ca Gigi Becali sa aiba o alta strategie, dupa cum chiar el recunostea zilele trecute: „Nu stiu pretul lui Stanciu. Mi-am dat seama ca nu stiu pretul. La golurile alea doua pe care le-a dat cu Sparta Praga mi-am dat seama ca eu nu cunosc valoarea lui. Poate a dat din intamplare, dar vreau sa stiu, ca poate nu a dat din intamplare. Vreau eu sa stiu, vreau eu sa vad astea doua meciuri cu Manchester City si inca vreo sase in Europa League sau Champions League, ce o vrea Dumnezeu! Poate cer 40 de milioane, poate cer 3, poate cer 30 sau 20… Sau poate il dau si cu 10. Dar, daca el face 30, de ce sa-l dau eu cu 10, ce, sunt nebun?!”.

In Spania, Nicusor Stanciu ar avea sansa sa evolueze impotriva celor mai buni fotbalisti ai planetei, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, cu noul sezon programat sa inceapa weekend-ul viitor. Iar la Celta, ii va avea colegi pe Guidetti si Iago Aspas, vedetele echipei galiciene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger