AcasăSPORTStan trage de Tatarusanu precum Oli de bufonul Carlos!

Stan trage de Tatarusanu precum Oli de bufonul Carlos!

Steaua nu mai poate fara Tatarusanu

Ilie Stan i-a cerut medicului Radu Paligora sa faca tot posibilul ca goalkeeperul titular al Stelei sa poate evolua la meciul cu Gaz Metan. In 2006, Cosmin Olaroiu a procedat la fel cu portughezul Carlos, inainte de sfertului de finala din Cupa UEFA, cu Rapid, portarul gafand tocmai pentru ca era apt.

Steaua nu mai poate fara Tatarusanu

Infrangerea cu FCM Tg. Mures a readus presiunea in curtea ros-albastrilor. Cum o problema nu vine niciodata singura, Ciprian Tatarusanu s-a accidentat la incheietura mainii stangi si a devenit incert pentru partida de azi, cu Gaz Metan. Ilie Stan nu vrea sa renunte la goalkeeperul nationalei, el cerand staff-ului medical sa faca orice pentru a-l avea pe jucator in teren.

Mihai Stoica mergea cu ochii inchisi pe mana lui Carlos

In disperare de cauza, Stan a transmis ca Tatarusanu va intra in teren si cu mana bandajata, pentru ca Ciprian da incredere echipei. Asta, cu toate ca pe banca de rezerve, Steaua dispune de un portar experimentat, Razvan Stanca, un jucator care tocmai si-a prelungit contractul cu inca doua sezoane. In 2006, inaintea sfertului de finala din Cupa UEFA cu Rapid, titluarul din poarta Stelei, Carlos Fernandes, a facut o intindere musculara la coapsa piciorului drept. Totusi, Cosmin Olaroiu si MM Stoica au insistat ca portughezul sa fie prezent in teren, drept pentru care medicul Radu Paligora i-a facut infiltratii lusitanului si i-a aplicat o fasa elestica. Carlos a gafat la golul Rapidului, tocmai din cauza problemelor medicale, desi pe banca de rezerve exista solutia Cornel Cernea. La cateva luni distanta, Cernea a facut un meci de senzatie pe „Santiago Bernabeu”, in fata Realului, fiind invins doar de colegul sau, Banel Nicolita, dupa un autogol antologic.

author avatar
Sebastian Stan
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger