AcasăSPORTStan si Reghe, “blat” pentru Martinovic

Stan si Reghe, “blat” pentru Martinovic

Sarbul din lotul Stelei va pleca in aceasta iarna din Ghencea. Pentru a nu a atrage nemultumirea suporterilor, care il stimeaza pe Novak, fostul si actualul antrenor au prezentat la tv o concluzie comuna: baiatul asta nu e de Steaua!

Stan n-a parut afectat de esecul cu Steaua

Dupa ce s-au intalnit in campionat, vineri seara, Ilie Stan si Laurentiu Reghecampf s-au revazut, duminica, in studioul emisiunii moderate de Ovidiu Ioanitioaia.

Reghe cauta sa scape de fundasul sarb

Cei doi au parut destul de apropiati, desi Stan l-a scos din Cupa Romaniei pe cel care i-a luat locul in Ghencea, iar Reghe a sters pe jos cu Chiajna, in ultima etapa din Liga 1, invingand cu 6-0.

Martinovic a jucat 40 de meciuri in doi ani la gruparea din Ghencea

Culmea, Ilie Stan a tinut sa fie avocatul Stelei in chestiunea legata de iminenta plecare de la Steaua a sarbului Novak Martinovic, jucatorul pentru care fanii „ros-albastrilor” sunt gata sa-si omoare si parintii. „Nu are valoare de Steaua. Eu am fost acolo, Reghe! Stiu ce vorbesc. Cand eram la Steaua, jucam in 8-9 oameni din cauza lui. Martinovic trebuie sa-si bage mintile in cap. Oricum daca lipseste Chiriches, se vede imediat. Sarbul e mult sub el”, a spus antrenorul Concordiei, asta in timp ce Reghecampf zambea complice. Fundasul Stelei s-a contrat de multe ori cu ambii tehnicieni, fiind deranjat pentru ca nu este folosit pe postul sau preferat, cel din centrul apararii.

author avatar
Sebastian Stan
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger