AcasăSPORTStadionul Ghencea, demolat. Ieri a fost parastasul

Stadionul Ghencea, demolat. Ieri a fost parastasul

Demolarea are loc  la 44 de ani de la inaugurare si la 3 ani de la ultimul meci jucat aici

Ultima zi din “viata”  Stadionului Ghencea a venit. Ieri, mai multe oficialitati i-au facut parastasul, iar mai multe figuri emblematice ale clubului Steaua au sosit pe arena, pentru evenimentul organizat de CSA. Printre cei prezenti s-au numarat: Marius Lacatus, Stefan Iovan, Anghel Iordanescu, George Ogararu, Mirel Radoi, Adrian Bumbescu, dar si coloneulul CSA, Cristian Petrea.

Demolarea are loc  la 44 de ani de la inaugurare si la 3 ani de la ultimul meci jucat aici

Demolarea Stadionului Ghencea va incepe in scurt timp, iar pana in martie 2020, autoritatile spun ca o noua constructie va rasari in complexul „militarilor”: „Aici s-au scris cele mai mari performante ale echipei Steaua si ale echipei nationale a Romaniei. Cu ani in urma am pasit pentru prima data aici, in acest complex. Aveam 11 ani, la vremea respectiva erau doar doua terenuri de fotbal si un camp imens. Cu timpul totul s-a transformat si aveam acest stadion modern, la vremea aceea. Aveam o baza sportiva, care mai tarziu s-a transformat in complexul pe care il stiti cu totii. Pot spune ca undeva aici a fost si casa mea. De la 11 ani mi-am petrecut pana tarziu o mare parte din cariera mea, din viata mea sportiva. Este greu sa vorbesc despre stadionul Steaua. Aici s-a scris istorie”, a declarat Anghel Iordanescu, prezent pe stadionul din Ghencea. O noutate o reprezinta locul unde va fi amplasat stadionul, care va fi mutat spre bulevard, astfel incat in spate, unde e actuala tabela electronica, sa fie mai mare spatiul pentru evacuarea spectatorilor. De asemenea, in acel loc se va construi si o pista de atletism.

Noua arena ar trebui sa fie gata pentru Campionatul European de Fotbal din 2020
Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anuntat ca investitia pentru constructia noului stadion, cu o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri, se ridica la 60 de milioane de euro
author avatar
Ramona Feraru
716 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger