AcasăSPORTSprijinim jucatorii, injuram conducerea!

Sprijinim jucatorii, injuram conducerea!

Suporterii Rapidului spera in reabilitarea favoritilor

Rapidistii nu au liniste nici macar inaintea meciurilor care le pot aduce puncte, Herea si compania fiind vizitati de ultrasi, ieri, in cantonament.

Suporterii Rapidului spera in reabilitarea favoritilor

Fanii „alb-visiniilor” au participat, duminica seara, la o intalnire-maraton care a avut loc la Sala Rapid. Ieri, cativa dintre cei mai cunoscuti capi ai „Legione Granata” au avut misiunea de a-i instiinta pe fotbalisti ce decizie s-a luat: sustinerea jucatorilor la ultimele intalniri programate in acest an.

Fanii il vor pe Zotta disparut de langa jucatori

Totusi, dragostea fanilor este conditionata de atitudinea din teren a elevilor lui Marian Rada, oamenii de baza ai Ligii Suporterilor Rapidisti precizand ca „incurajarea echipei se va face numai in functiune de modul in care jucatorii isi dau viata pe teren”. Daca fotbalistii inca mai beneficiaza de sprijini, George Copos si compania au zilele numarate, ultrasii anuntand ca „razboiul cu ei este deschis si total”. Suporterii sunt nemultumiti de modul neprofesionist in care sefii isi fac treaba la club si de situatia grava in care a ajuns echipa. Primul vizat este presedintele Constantin Zotta, pe care ultrasii il vor plecat cat mai rapid.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger