AcasăSPORTSportul Studentesc l-a scos pe Borcea din perfuzii

Sportul Studentesc l-a scos pe Borcea din perfuzii

In urma cu sase ani, echipa din Regie isi castiga supranumele de „Gasca nebuna”, asta dupa o victorie incredibila pe terenul lui Dinamo (scor 5-4), o partida la finalul caruia presedintele executiv al „cainilor” acuza arbitrajul. Cristi Borcea a revazut scenariul din 2006, dar de asta data de la un geam al Spitalului de Urgenta.

BOMBA Fotbalistii Sportului au dat lovitura in Stefan cel Mare

Pe 29 aprilie 2006, Ionut Mazilu ingropa Dinamo pe arena din Stefan cel Mare. „Gasca nebuna” se nastea in acel moment, dar ascensiunea formatiei finantate de Vasile Siman avea sa fie blocata la finalul sezonului, cand FRF a decis retrogradarea Sportului Studentesc din ratiuni financiare. Din echipa de acum sase ani, doar Ferfelea si Curelea au mai supravietuit, pilonii pe care antrenorul Daniel Isaila a remodelat un Sportul, echipa virtual retrogradata dupa finalul turului, dar invingatoare in primele trei runde din 2012. Dupa succesul Concordiei de vineri, 1-0 cu Rapid, nimeni nu mai prefigura vreo surpriza in acest week-end. Elevii lui Isaila au vrut sa arate ca se poate face performanta si pe stomacul gol.

APROAPE Borcea a urmarit partial partida cu Sportul de la o fereastra a Spotalului de Urgenta

Cu o medie de 22 de ani, primul „11” trimis in teren de antrenorul Sportului a reusit sa convinga publicul din Stefan cel Mare sa faca o reverenta la final. Cu Ionut Serban (16 ani), titular in aparare, si cu Razvan Popa (15 ani), intrat in finalul partidei, „studentii” au schimbat liderul Ligii 1 (rocada Dinamo – CFR Cluj), asta in conditiile in care „cainii” erau pe primul loc inca din etapa a 2-a. „Nu vreau sa ni se mai spuna «Gasca nebuna». E un apelativ care duce cu gandul ca poti pierde si poti castiga cu oricine. Eu vreau ca noi sa fim constanti si sa jucam toate meciurile la fel”, a declarat tehnicianul Sportului, dupa 3-1 pe terenul trupei lui Liviu Ciobotariu. Presedintele FC Dinamo, operat zilele trecute la Spitalul de Urgenta, a trecut peste sfatul medicilor. Cristi Borcea n-a mai rezistat in momentul in care a aflat ca Sportul a egalat si s-a plasat la geamul spitalului sa vada cu ochii lui daca ceea ce se intampla pe teren este real, ori imaginatie. Pacientul nu a urmarit jocul pana la final, retragandu-se uluit in rezerva sa, iar ieri a acuzat arbitrajul, asa cum procedase si la infrangerea din 2006. „Cu Sportul ne-au batut arbitrii!”, a spus Borcea.

author avatar
Sebastian Stan
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger