AcasăSPORTSportul românesc, în doliu. Alice a murit la doar 21 de ani

Sportul românesc, în doliu. Alice a murit la doar 21 de ani

Sportul românesc, în doliu. Alice a murit la doar 21 de ani (foto: umfcd.ro)

O nouă dramă a lovit sportul românesc, pe final de an.

Federația Română de Fotbal a transmis, sâmbătă, condoleanțe familiei și apropiaților lui Alice Cociuba, o jucătoare care a pierit într-un accident, în ajunul Crăciunului.

sursa foto: Piroș Security Lioness – Feminin/Facebook

Alice avea doar 21 de ani. Jucase în ultimele trei sezoane sub emblema echipei arădene Piroș Security Arad. În palmaresul său au figurat, anterior, evoluții în tricourile formațiilor CS Ineu și CFR 1933 Timișoara. Mai mult, ”de-a lungul carierei sale, Alice a evoluat și la echipele de junioare ale României, precum și la prima reprezentativă”, se menționează în comunicatul transmis sâmbătă din direcția FRF-ului.

Din păcate, tragica veste a dispariției tinerei jucătoare vine la aproape două luni de când se aflase despre plecarea dintre cei vii a antrenorului Florin Bugar. De altfel, reprezentanții FRF amintesc faptul că ”aceasta este a doua tragedie care loveşte clubul arădean în ultimele luni, după ce în octombrie s-a stins din viață antrenorul Florin Bugar, care era și selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal U19, din cauza COVID-19”.

Mesajul colegilor

Încă de vineri, colegii sportivei, de la Piroș Security Lioness – Feminin, au anunțat plecarea fulgerătoare din această lume a celei care a fost Alice Cociuba, oficialii clubului transmițând condoleanțe familiei fetei. ”Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun.

Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. (…) Drum lin spre cer, Alice!”, sună mesajul postat pe pagina de Facebook a Piroș Security Lioness – Feminin, alături de două fotografii cu Alice, una dintre ele surprinse chiar pe terenul de fotbal.

377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger