AcasăSPORTSportivii romani prezenti la JO LONDRA 2012 s-au intors in tara ...

Sportivii romani prezenti la JO LONDRA 2012 s-au intors in tara

Delegatia Romaniei prezenta la Jocurile Olimpice Londra 2012 s-a intors in tara luni, la pranz. Cursa care i-a adus pe sportivi si antrenori la Bucuresti a aterizat in urma cu scurt timp pe Aeroportul Otopeni.

Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Alin Moldovean, gimnastele Sandra Izbasa, Catalina Ponor si colegele lor, impreuna cu antrenorii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, dar si restul sportivilor care au dat tot ce au putut pentru a castiga o medalie olimpica si pentru a reprezenta cat mai bine Romania la Londra 2012 au fost primiti cu aplauze la intoarcerea de la Olimpiada.

Sportivii au fost primiti cu flori de rude, apropiati si oficiali si felicitati pentru evolutia lor la Jocurile Olimpice de la Londra. In avionul care a adus delegatia Romaniei la Bucuresti s-a aflat si premierul Victor Ponta, care a asistat, duminica, in capitala Marii Britanii, la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012.

Nu in ultimul rand, se cuvine sa amintim numele sportivilor romani care au castigat medalii la Olimpiada de vara: AUR Alin Moldoveanu – tir, pusca aer comprimat 10 metri si Sandra Izbasa – gimnastica, sarituri, ARGINT membrii echipei masculine de sabie, Alina Dumitru – judo, categoria 48 kg, Corina Caprioriu – judo, categoria 57 kg, Roxana Cocos – haltere, categoria 69 kg si Catalina Ponor, la gimnastica, sol si BRONZ echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin – haltere, categoria 69 kg.

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger