AcasăSPORTSport pe scurt

Sport pe scurt

Raikkonen s-a accidentat la schi

Finlandezul Kimi Raikkonen, campionul mondial de Formula 1 din 2007, a fost implicat intr-un accident de schi intr-o statiune din Austria. Raikkonen a suferit o contuzie serioasa la brat si va avea nevoie de cateva zile de pauza. Raikkonen va reveni in 2012 in Formula 1, alaturi de echipa Lotus Renault, dupa doi ani in care si-a incercat norocul la raliuri. n(C.I.)

Monica e campioana Frantei

Monica Niculescu, locul 30 mondial, a castigat campionatul de tenis pe echipe al Frantei, reprezentand formatia TCM Denain. Conform doartenis.ro, Denain s-a impus, cu 4-2, in finala cu Levallois, detinatoarea titlului. Pentru Levallois a jucat Alexandra Dulgheru. n(C.I.)

Capitanul lui „U” Mobitelco va fi operat

Campioana la baschet masculin a pierdut al treilea jucator in ultimele trei saptamani.  Dupa Paul Chetreanu – care este indisponidibil de aproape trei saptamani – si Tyler Morris – americanul a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat – s-a „rupt” si capitanul Mihai Silvasan. Acesta va fi operat de discopatie lombara. Silvasan a stat pe banca la meciul cu SCM Craiova, de sambata, castigata de clujeni cu 76-63, dar va urma o perioada grea in cariera sa. n(R.N.)

Nicolita si Niculae fac spectacol in Franta

Internationalii romani de la Saint-Etienne si Nancy au reusit sa marcheze pentru echipele lor in ultima etapa a primului esalon din Franta. Nicolita a reusit al treilea gol pentru echipa sa in acest sezon, in victoria cu Caen (scor 2-0), iar Daniel Niculae, integralist la Nancy ( 2-2 cu Ajaccio), a marcat in minutul 90+2, cealalta reusita apartinandu-i lui Bakar ’10, dintr-o pasa de la roman. n (R.N)

 

 

author avatar
National
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger