AcasăSPORTSport Klub ar putea pune mana pe Liga 1

Sport Klub ar putea pune mana pe Liga 1

Dumitru Dragomir a anuntat ca gruparile din Liga 1 l-au mandatat sa vanda pachetele de meciuri ramase neachizitionate cu minimum 38 de milioane de euro.

Mitica Dragomir, presedintele FRF, spune, insa, ca vrea sa obtina mai mult decat au stabilit patronii din Liga 1, respectiv 45 de milioane, in loc de 38. Seful Ligii a recunoscut ca principalul client este televiziunea Sport Klub, aceasta dorind sa cumpere toate pachetele TV ramase.

„Da, Sport Klub are cel mai mari sanse pana acum sa castige licitatia, insa mai exista ofertanti, printre care doua societati, una din Israel si alta din SUA”, a precizat Dragomir. Sport Klub apartine de trustul strain IKO Media, televiziunea avand statii nationale in Ungaria, Bulgaria, Romania, Polonia, Serbia, Bosnia si Slovenia.

Reamintim ca, la licitatia din 4 aprilie, la care au participat Antena 1, RCS&RDS si Romtelecom, doar trei pachete au fost adjudecate dintre cele noua, RCS&RDS platind 13,2 milioane de euro, Romtelecom 12, iar Antena 1 suma de 10,5 milioane de euro, toate fara TVA.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sport Klub a fost cumparat de RCS acum aprox. 4 luni, asa cu nu mai umblati cu cioara vopsita, ca iar ti-ai luat spaga de la RCS ca si data trecuta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger