AcasăSPORTSponsorul lui Djokovic: vaccinarea este o alegere personală

Sponsorul lui Djokovic: vaccinarea este o alegere personală

Hublot, sponsorul lui Novak Djokovic, a declarat pentru Reuters că vaccinarea este o alegere personală, primul comentariu al producătorului de ceasuri  de când campionul sârb a fost expulzat din Australia.

Lui Djokovic, care spera să participe la Australian Open 2022, i s-a revocat viza de către autorități pe motiv că prezența sa a reprezentat un risc pentru ordinea publică a țării în timp ce nu este vaccinat împotriva virusului Covid-19.

Directorul executiv al Hublot, Ricardo Guadalupe, a precizat că așteaptă din partea lui  Djokovic “să-și împărtășească experiența din Australia”.

„Așteptăm care va fi părerea sa în raport cu evenimentele prin care a trecut. Principiul vaccinului este ceva privat, este o alegere personală. Suntem pentru libertatea individuală, aceasta este poziția noastră”, a adăugat el.

Novak Djokovic ar putea face o declarație la finalul turneului australian, care se încheie pe 30 ianuarie. “Ne vom poziționa în acel moment”, menționează Guadalupe.

În august, Novak Djokovic a devenit ambasador al brandului elvețian Hublot – deținut  de grupul francez LVMH –  alături de  alte celebrități din lumea sportului: Pele, Kylian Mbappe și Usain Bolt. Potrivit Forbes, Djokovic a câștigat 30 de milioane de dolari anul trecut din contractele sale publicitare.

Un alt sponsor important al lui Djokovic, grupul Lacoste, a declarat săptămâna trecută că îl va contacta pentru „a oferi o actualizare cu privire la evenimentele care au avut loc în Australia”.

Printre ceilalți sponsori ai lui Djokovic se numără producătorul auto Peugeot, care a refuzat să comenteze conflictul tenismenului cu autoritățile australiene.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
2.189 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa este. Are prefecta dreptate. Doar ca cei ce vor sa injecteze obligatoriu acest ser tuturor, se tem de Novak ca e bun si asa au gasit o cale sa-l inlature. Dumnezeu e mare si nu doarme, matura. Asa se vede ca jocurile de acum sunt de fapt aranjate pe aceasta cale ca sa nu castige cel mai bun. Nimic nou, mizeria politica este peste tot. Cu Novak este Dumnezeu si cei ce cred in El. Felicitari celor care au inteles frumusetea libertatii de-a alege si nu de-a te supune orbeste unor bolnavi mintali care conduc din pacate lumea momentan si care se vor dictatori. Cu noi este Dumnezeu intelegeti neamuri si va plecati…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger