AcasăSPORTSperante doar in Alexandra Dulgheru la Australian Open

Sperante doar in Alexandra Dulgheru la Australian Open

Dulgheru joaca in „Misiune imposibila” in turul 2 la Australian Open

Primul turneu de Grand Slam al anului s-a dovedit prea dificil pentru jucatoarele din Romania, care parca s-au inscris la concursul „cine se intoarce mai repede in tara?”.

Dulgheru joaca in „Misiune imposibila” in turul 2 la Australian Open

Locul 40 in clasamentul WTA, Monica Niculescu a fost invinsa, ieri, scor 4-6, 6-2, 4-6, de rusoaica Elizaveta Kulicikova, a 109-a jucatoare a lumii. Partida contand pentru turul 2 a durat doua ore si 36 de minute. Pentru performanta de a castiga un meci la Australian Open, Niculescu a fost recompensata cu un premiu de 60.000 de dolari australieni (38.000 de euro) si 70 de puncte WTA.
Pe tabloul de simplu feminin, Romania mai are o singura jucatoare. Alexandra Dulgheru o va intalni azi, in turul 2, pe nemtoaica Angelique Kerber, una dintre favoritele competitiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger