AcasăSPORTSperanta Stelei, Razvan Ochirosii a ajuns in Liga a III-a spaniola

Speranta Stelei, Razvan Ochirosii a ajuns in Liga a III-a spaniola

Ochirosii, pe vremea cand evolua la Steaua

Considerat la 17 ani unul dintre cei mai promitatori jucatori romani, Razvan Ochirosii, fosta mare speranta a Stelei, s-a transferat de la Prahova Tomsani in esalonul al treilea din Spania.

Ochirosii, pe vremea cand evolua la Steaua

Febletea lui Cosmin Olaroiu din perioada Steaua, Razvan Ochirosii (23 de ani) a facut pasul spre Europa. Dar nu asa cum se astepta de la tanarul care, la 18 ani, debuta cu Steaua in cupele europene, ci la o echipa de Liga a III-a din Spania.

Contra, antrenor la Fuenlabrada

Ochirosii a jucat sezonul trecut pentru Prahova Tomsani, prin praful campioantului judetean si a fost salvat de Cosmin Contra care l-a adus la Fuenlabrada. Ochirosii nu este singurul jucator strain al echipei pregatite de Contra, alaturi de galatean mai evoluand si un scotian, Ryan Harper. Club de Fútbol Fuenlabrada este o grupare fondata in 1975, care activeaza in prezent in Segunda B – Grupa 1. In prima runda a noului sezon, echipa lui Contra a invins cu pe Sporting Gijon B, cu scorul de 4-2, la meciul de pe „Estadio Fernando Torres” fiind prezenti 750 de spectatori.

author avatar
Sebastian Stan
1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger